EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37261 tot 37265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Poetin: Geen buitenlandse bankrekeningen en aandelen

Poetin wil de Russische kabinetsleden verbieden bankrekeningen en aandelen in het buitenland aan te houden. Het zou belangenverstrengeling kunnen opleveren. Volgens critici past deze maatregel in een isolationistisch beleid van de Russiche president. Als de wet wordt aangenomen hebben kabinetsleden drie maanden de tijd om hun bank- en beleggingsrekeningen te sluiten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Paul Krugman: ‘We staan aan de vooravond van een ongeziene technologische revolutie’

‘We staan aan de vooravond van een ongeziene technologische revolutie’, zo verklaarde onlangs Nobelprijswinnaar Paul Krugman. De auteur van “End This Depression Now!” spreekt van een technologie die iedereen nog ver waant, maar die op het punt staat om door te breken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Vijf vragen over een recessie

DEN HAAG - Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maakte donderdag bekend dat Nederland opnieuw in een recessie is beland. Vijf vragen over dit onderwerp.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Benzine weer boven de 1,7 euro per liter

Benzine en diesel worden morgen opnieuw duurder. De benzineprijs gaat zelfs boven de 1,7 euro per liter. Dat is van oktober vorig jaar geleden. Dat blijkt vandaag uit een mededeling van de federale overheidsdienst economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Valutaoorlog; winnaars en verliezers

De Britse zakenbank HSBC kwam woensdag met een interessanteinfographic over welke landen al dan niet actief bezig zijn met hun munt te devalueren. Wie doen er mee aan de valutaoorlog? The ‘usual suspects’ als de Japanse Yen, Zwitserse Franc en de Venezolaanse Bolivar noteren ook in dit overzicht erg hoog, terwijl de euro maar ook de Noorse en Zweedse kroon erg laag staan. En wat gebeurt er als men niet actief ingrijpt ? Zie de koers van de Zweedse kroon ten opzichte van een mandje van globale valuta

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs