EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37266 tot 37270 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

“Oude wijn in nieuwe zakken”

Het nieuwe jaar is in de US gestart zoals het oude is geëindigd: de tewerkstelling groeide in januari, maar niet aan een voldoende hoog tempo om de werkloosheid noemenswaardig te doen dalen. De nonfarm payrolls groeiden in de eerste maand van het jaar met 157.000.

De werkloosheid nam echter opnieuw toe: 7,9 % in plaats van 7,8 %. Dit nieuws zal niet volstaan om de Fed er toe te brengen haar monetaire politiek te herzien. De januari-cijfers waren maar zus-en-zo, maar daar stond dan wel tegenover dat die voor oktober en november door het Bureau of Labor Statistics naar boven werden aangepast.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Euro klimt verder

De euro bereikte aan het einde van de middag een waarde van 1,3691 dollar en was daarmee ruim 1 cent meer waard dan aan het slot van de Europese beurshandel op vrijdag. De euro begon de week op 1,3460 dollar en was aan het begin van het jaar circa 1,32 dollar waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Dow Jones voor eerst sinds 2007 door de 14.000

De toonaangevende Dow Jones-index in New York is vrijdag kort na de opening gestegen tot een stand van 14.000,97 punten.

De toonaangevende Dow Jones-index in New York is vrijdag kort na de opening gestegen tot een stand van 14.000,97 punten.

Het is voor het eerst sinds oktober 2007 dat de Dow Jones-index door de grens van 14.000 punten breekt. De stemming op de beurs werd gesteund door een per saldo positief rapport over de Amerikaanse banenmarkt. Ook de cijfers over het consumenenvertrouwen en de bedrijvigheid in de Amerikaanse industrie waren beter dan verwacht. Daarnaast kwamen Dow-fondsen als ExxonMobil en Chevron met sterke kwartaalresultaten naar buiten.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Wat u moet weten over de nationalisatie van SNS

Wat u moet weten over de nationalisatie van SNS

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Inflatiedruk kan duidelijker zichtbaar worden in 2de helft van het jaar

Het heeft niet veel aandacht gekregen, maar woensdagavond is de rente op de US Treasury met een looptijd van 10 jaar, de obligatie die algemeen als benchmark wordt gebruikt, afgesloten boven de barrière van 2 %. Daarmee zet een trend zich verder die al een tijdje zichtbaar is.

Wat moeten we denken over het aantrekken van de lange rente in de US? Blijkbaar groeit bij de beleggers het besef dat de economie nu inderdaad aan de beterhand is, vooral dankzij de aanhoudende stroom van geld die door de Fed in het systeem wordt gepompt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs