EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37271 tot 37275 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

EU sancties tegen Iran zinloos?

Iran has slapped a ban on oil and gas exports to the European Union, even though the EU has already forbidden Iranian petrochemicals from entering its territory.

SWIFT, the Brussels based clearing house, announced it will cut services to Iranian banks on foot of European sanctions, in order to comply with the EU Council. The service denial includes Iran’s central bank, which processes Iran’s oil revenues.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

Huizenprijs Nederland in top 3 dalers Europa

De huizenprijzen in Nederland zijn sinds het begin van de crisis 4 jaar geleden sterker gedaald dan het gemiddelde in de Europese Unie.

De huizenprijzen in Nederland zijn sinds het begin van de crisis 4 jaar geleden sterker gedaald dan het gemiddelde in de Europese Unie.

Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekendgemaakt op basis van gegevens van Eurostat.

In Nederland zijn de prijzen van koopwoningen na de piek in 2008 met gemiddeld 4 procent per jaar blijven dalen, terwijl het gemiddelde in de EU al 3 jaar stabiel is. ''In Nederland en Spanje zijn de huizenprijzen sinds de financiële crisis blijven dalen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

'Er is geen zilvertekort'

Ted Butler schreef in 2005 een artikel waarin hij stelde dat al het zilver in 29 jaar op zou zijn. Bestaande ondergrondse en bovengrondse voorraden zijn dan uitgeput, zo concludeerde Butler aan de hand van data van de US Geological Survey. Maar wie nog eens goed naar de cijfers en de rapporten kijkt komt tot een andere conclusie. Er is nog meer dan genoeg zilver en feitelijk is er sprake van een overschot!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

Miljoenen gepensioneerden gekort! - Vrijdag komen pensioenfondsen met kortingen

Vrijdag publiceren alle (grote) pensioenfondsen namelijk hun definitieve dekkingsgraad van 31 december 2012 en de eventuele korting die ze moeten doorvoeren op de pensioenen en de opgebouwde rechten per 1 april as.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

180.000 gepensioneerde worden 7% gekort

De pensioenkortingen die vrijdag officieel bekend gemaakt zullen worden, verschillen enorm. Van de grootste fondsen van Nederland zijn de metaalbewerkers van PMT het meest de klos: -7%.

[...]

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs