Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 37271 tot 37275
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Flashcrash in goud volgens Goldprice?

Wie de goudprijs de afgelopen dagen heeft gevolgd op www.goldprice.org zag een merkwaardig patroon. Drie dagen op rij ging de goudprijs op het meest rustige tijdstip opeens met $20 per troy ounce omlaag, om vervolgens weer met $20 te stijgen. De daling vond steeds plaats in het half uur waarin de handel aan de New York Globex gesloten is en alleen Sydney nog open is.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Wall Street begint in de plus

In New York zijn de Amerikaanse beurzen vrijdag in de plus begonnen. De omzetten op de beurzen zullen naar verwachting laag blijven aangezien Wall Street al om 19.00 uur (Nederlandse tijd) zijn deuren sluit. Donderdag waren de Amerikaanse markten de hele dag gesloten vanwege de viering van Thanksgiving Day.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

'Wall Street opent licht hoger'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen vrijdag licht hoger beginnen. De omzetten op de beurzen zullen naar verwachting laag blijven aangezien Wall Street al om 19.00 uur (Nederlandse tijd) zijn deuren sluit. Donderdag waren de markten de hele dag gesloten vanwege de viering van Thanksgiving Day.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Wethouder uit Montana wil met goud en zilver betaald worden

Het verzoek van wethouder Jerry O'Neil uit Montana om zijn salaris te laten betalen in gouden en zilveren munten is onlangs afgewezen. De man, afkomstig uit Columbia Falls, stuurde eerder deze maand een brief waarin hij zijn voorstel kracht bijzette. O'Neil is van mening dat de Amerikaanse dollar op instorten staat, gezien de ernst van de economische crisis en de hoogte van de staatsschuld.

Bron: Solidor.com
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Hayek, Keynes en de Farao waren niet zo dom

Niets wat de overheid onderneemt zal de financiële problemen van het land oplossen. De schulden en tekorten zijn te groot. Zelfs als de belastingontvangsten worden verdubbeld, zal de overheid nog steeds een tekort hebben.

Maar hun antwoord is en blijft, doorgaan met meer gelddrukken met als uiteindelijk gevolg inflatie en sluipend verlies van koopkracht voor de burgers, als ze minimaal geen gouden en zilveren munten hebben gespaard.

[...]