EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37271 tot 37275
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Brusselse beurs boekt winst

Na twee dagen kerstrust heropende Euronext Brussel vandaag zijn deuren. De Bel20 ging 0,38 procent hoger tot 2.486,75 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

'Twee keer zoveel huizen verkocht met verlies'

Vijftien procent van alle huizenverkopers hebben dit jaar verlies gemaakt op hun woning. Gemiddeld ging het om 25.000 euro verlies.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Waarom lenen landen elkaar nog steeds goud?

Dat banken goud uitlenen aan elkaar is al veel langer bekend. Grote landen als Duitsland, maar ook onze eigen land hebben grote hoeveelheden goud buiten de eigen landsgrenzen liggen. Maar waarom slaan landen het goud op in andere landen? Waarom het meest waardevolle edelmetaal wat er is uitlenen aan andere landen?

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Beperkte winsten op Europese beurzen

De Europese aandelenmarkten zijn donderdag met overwegend kleine winsten de handel uitgegaan. Bij zeer lage volumes kwamen de graadmeters nauwelijks in beweging. Zorgen over de 'fiscal cliff' in de Verenigde Staten bleven boven de markt hangen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Bankia krijgt klappen na negatieve waardering

De Spaanse probleembank Bankia heeft op de beurs zware klappen gekregen nadat het Spaanse reddingsfonds de bank een waardering gaf van -4,2 miljard euro. De moedermaatschappij BFA werd zelfs een negatieve waardering van 10,4 miljard euro toegeschreven, wat erop wijst dat de slechte leningen nog omvangrijker zijn dan gedacht.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs