EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37276 tot 37280
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Bankiers moeten verplicht eed afleggen

Bankiers moeten vanaf 1 januari beloven te tonen dat ze hebben geleerd van de kritiek op bankiers die ontstond in de financiële crisis van 2008.

Bankiers moeten vanaf 1 januari beloven te tonen dat ze hebben geleerd van de kritiek op bankiers die ontstond in de financiële crisis van 2008.

''Ik beloof dat ik een zorgvuldige afweging zal maken tussen alle belangen die bij de onderneming betrokken zijn, te weten die van de klanten, de aandeelhouders, de werknemers en de samenleving waarin de onderneming opereert.'' Die eed moeten bankiers gaan afleggen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Scepsis overheerst op Wall Street

Beleggers in New York leken vrijdag weinig vertrouwen te hebben in een goede uitkomst van de besprekingen tussen Democraten en Republikeinen over het afwenden van de zogenoemde 'fiscal cliff'. De openingsindicatoren stonden op verlies. Later op vrijdag komen kopstukken van beide partijen en het Witte Huis bijeen voor een nieuwe ronde besprekingen die voor de deadline van 1 januari tot afspraken zou moeten leiden. De handel houdt alle ontwikkelingen rond het overleg over de begrotingsperikelen nauwlettend in de gaten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent lager

Wall Street zal vrijdag naar verwachting lager openen, waarbij met name wordt uitgekeken naar de mogelijke resultaten van een ontmoeting tussen de Amerikaanse president Barack Obama en leiders van het Amerikaans Congres later op de dag over de dreigende fiscal cliff.

De futures van de Amerikaanse beurzen geven rond 14.50 uur aan dat futures van de Dow Jones Industrial Average (DJIA) 77 punten dalen, de S&P 500 futures 7,20 punten lager noteren en de Nasdaq 100 futures 15,25 punten verliezen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Honderdduizenden Grieken nemen van hun auto afscheid.

Voor de duitssprekenden onder ons:

Voor de duitssprekenden onder ons:

Athen - Die Wirtschaftskrise frisst sich immer tiefer in die griechische Gesellschaft: Vor den Steuerämtern des Landes bildeten sich am Freitag lange Warteschlangen. Viele Menschen gaben die Nummernschilder ihrer Autos ab, damit sie 2013 keine Verkehrssteuern mehr zahlen müssen.

"Vorläufig machen wir in unserer Familie Schluss mit Autofahren", sagte eine 40-jährige Frau im griechischen Fernsehen. "Wir können die 265-Euro-Verkehrssteuer nicht zahlen." Schon 2011 waren in Griechenland insgesamt rund 250.000 Autos abgemeldet worden.

Lees verder op spiegel.de
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

ECB-bestuurslid voegt zich bij optimisten

Europese Centrale Bank bestuurslid Ewald Nowotny verwacht dat de aanpak van de eurozone crisis in 2013 zijn vruchten zal afwerpen. Dit heeft de Oostenrijkse centrale bank topman vrijdag in een verklaring bekend gemaakt.

Nowotny is onder meer positief over het optuigen van het permanente reddingsfonds ESM, het raamwerk voor banktoezicht door de ECB en de voortgezette hulp aan Griekenland.

Lees verder op deaandeelhouder.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs