EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37286 tot 37290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Hoe Chinezen Cyprus leegkopen om zich toegang tot de EU te verschaffen

Cyprus laat Chinezen toe zonder visa doorheen Europa te reizen indien ze over genoeg geld beschikken om een permanente verblijfsvergunning aan te kopen. Dat schrijft The Guardian. Daarvoor moeten ze 300.000 euro besteden aan een vastgoedeigendom, bewijzen dat ze geen strafblad hebben, over voldoende financiële middelen beschikken en gedurende 3 jaar minimaal 30.000 euro op een lokale bankrekening parkeren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

De wraak van de populist: de 2 meest angstaanjagende woorden voor Europa zijn 'Silvio Berlusconi'

De exponent van populisme is... Silvio Berlusconi. Sinds de 76-jarige Milanees - tegen wie ondertussen gewoon processen doorlopen voor vermeende en bewezen financiële en politieke fraude - de Italianen heeft beloofd dat hij in geval van een overwinning bij de verkiezingen later deze maand, vier miljard euro aan onroerende voorheffing voor de eigen woonst zal terugbetalen, zijn diens kansen opnieuw de hoogte ingegaan.

Berlusconi bereidt ook een maatregel voor die erin zou bestaan dat fiscale valsspelers zich kunnen regulariseren door slechts een deel te storten van wat zij de Italiaanse staat moeten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Spaanse rente loopt op

De onrust rond de Spaanse premier Mariano Rajoy zorgt voor hogere rentes op Spaanse staatsleningen.

De onrust rond de Spaanse premier Mariano Rajoy zorgt voor hogere rentes op Spaanse staatsleningen.

Donderdag moest de Spaanse overheid een hogere rente bieden om langlopende leningen aan de man te brengen dan bij vergelijkbare veilingen vorige maand.

Spanje bracht leningen met looptijden van 3, 5 en 16 jaar op de markt. De rente over de langste lening liep op tot 5,79 procent, tegen 5,56 procent bij de vorige veiling. Het gemiddelde rendement op de 5-jarige lening ging van 3,77 naar 4,12 procent. Bij de kortste lening moest een rente van 2,82 procent worden geboden, terwijl bij de vorige veiling nog een rendement van 2,48 procent werd geaccepteerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Grafiek: Wisselkoersen tegenover de goudprijs

Wie de wisselkoersen in de gaten houdt ziet dat deze altijd binnen een bepaalde bandbreedte blijven bewegen. Woorden als 'eurocrisis' en 'dollarcrisis' beginnen dan ook pas te vallen als de wisselkoers een extreme waarde laat zien. Maar als we dollars vergelijken met goud zien we dat deze valuta (en dus ook de andere) gestaag aan koopkracht verloren hebben sinds 2000.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Trekt ECB-president Mario Draghi zijn bazooka?

Tehupuring: "Draghi zal zich een beetje op de vlakte houden als het op de politiek aankomt. En dat moet hij ook"

Tehupuring: "Draghi zal zich een beetje op de vlakte houden als het op de politiek aankomt. En dat moet hij ook"

In 2012 waren de torenhoge rentes van Zuid-Europese landen het hoofdpijndossier van Draghi. In juli kwam hij daarom met een drastische maatregel. De ECB stond klaar om onbeperkt obligaties op te kopen. Europa's eerste kennismaking met de bazooka van Draghi.

"De ECB staat klaar om alles te doen wat nodig is om de euro te redden. En geloof me, dat zal genoeg zijn", waren de woorden van Draghi. En de Italiaan kreeg gelijk. De rentes daalden en de rust op de financiële markt keerde terug. Iedereen was dus tevreden.

Lees verder op bnr.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs