EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3731 tot 3735
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

“Long op de EUR/USD kan resulteren in de trade van het jaar”

Aan het einde van 2016 was iedereen er nog van overtuigd dat de rally van de dollar ook in het nieuwe jaar een vervolg zou gaan krijgen. We zijn inmiddels een maand onderweg en voorlopig weet de Amerikaanse valutamunt de trend van het voorgaande jaar nog niet voort te zetten.

Volgens Jared Dillian, analist bij Mauldin Economics, kan een Long op de EUR/USD wel eens gaan resulteren in de ‘trade van het jaar’. Volgens hem is het immers nog maar sterk de vraag of de verwachtingen van eind 2016 daadwerkelijk gaan uitkomen. Destijds werd er gerekend op een sterk groeiende Amerikaanse economie die gepaard zou gaan met meerdere renteverhogingen van de Fed.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Dit is wat 108 miljonairs jou kunnen leren over geld en rijkdom

Stel je eens voor dat je in een kamer zou zitten met 108 miljonairs en je mag hen alles vragen? Wat zou je willen weten? Wat hoop je dan te leren? Dit was de situatie waarin Brandon Turner zich bevond. En hij wou maar wat graag advies van deze miljonairs. Dit is wat hij geleerd heeft.

Er is een gezegde ‘Wanneer je de slimste persoon in de kamer bent, zit je in de verkeerde kamer’. Met andere woorden, wil je rijk worden, moet je naar het advies luisteren dat de rijken je willen geven. Dit is het advies dat Brandon Turner kreeg …

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Economisch adviseur Trump haalt uit naar handelspolitiek Duitsland

Duitsland gebruikt de ''zwaar ondergewaardeerde'' euro als middel om een handelsvoordeel te verkrijgen ten opzichte van zowel de Verenigde Staten als andere Europese landen.

Dat zegt een Peter Navarro, belangrijk economisch adviseur van de Amerikaanse president Donald Trump, dinsdag in zakenkrant Financial Times. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 4 februari 2017

Zilverprijs kan naar $22 tot $24 in 2017

De zilverprijs zal dit jaar boven de $20 stijgen volgens......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: vrijdag 3 februari 2017

Europese Commissie overweegt restricties op contant geld?

Om terrorisme en witwassen te bestrijden moet er op Europees niveau een beperking worden opgelegd aan het gebruik van contant geld. Dat staat in een nieuw document van de Europese Commissie dat onlangs werd vrijgegeven. Op dit moment hanteren verschillende lidstaten al een maximumbedrag voor contante betalingen, maar die limieten zijn per land totaal verschillend. Ook zijn er nog veel landen die helemaal geen beperkingen opleggen aan het gebruik van contant geld.

Lees verder op Hollandgold

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs