EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37301 tot 37305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

Europese huizenprijzen verder naar beneden

Dat blijkt uit cijfers die Eurostat donderdag vrijgaf. De huizenwaarde in de EU nam met 0,4 procent af vergeleken met het tweede kwartaal van 2012 en binnen de eurozone was de daling met 0,7 procent nog net iets hoger.

Als de huizenprijzen worden vergeleken met de waardes van hetzelfde kwartaal in 2011 zijn de dalingen nog sterker. De afname binnen de eurozone komt dan uit op 2,5 procent, terwijl die in de EU op bijna 2 procent uitkomt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

Deutsche Bank duikt diep in het rood

Dat blijkt uit cijfers die Deutsche Bank donderdag naar buiten bracht.

Dat blijkt uit cijfers die Deutsche Bank donderdag naar buiten bracht.

Het nettoverlies kwam uit op 2,17 miljard euro, tegen een winst van 147 miljoen euro een jaar eerder. Analisten hadden in doorsnee voorspeld dat Deutsche Bank een verlies van 311 miljoen euro zou lijden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

Doug Casey en Peter Schiff over de economische crisis

Doug Casey interviewt Peter Schiff over de economische crisis, de wereldwijde valutaoorlog, het beleid van de Federal Reserve en andere centrale banken en de schuldfinanciering van de VS. De video duurt bijna een half uur en is de moeite van het kijken zeker waard.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

Stormloop op platina en palladium jaagt prijs op

Januari is een goede maand geworden voor platina, de platinaprijs liet de grootste stijging in 12 maanden optekenen. Palladium deed het zelfs nog beter, dit vrij zeldzaam metaal stootte door naar het hoogste niveau in 16 maanden. Bovendien lijkt de piek nog niet bereikt, niet bij platina en niet bij palladium.

Beide edelmetalen worden ondersteund door stevige macro-cijfers die zowel in de US als in China werden bekendgemaakt. Platina en palladium zijn inderdaad metalen met een sterk cyclisch karakter, ze worden namelijk vooral gebruikt in de autosector voor de productie van katalysatoren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

Het wel en wee van Facebook

Met Facebook blijft het moeilijk kersen eten. Er was met grote belangstelling uitgekeken naar de bedrijfsresultaten van de social media reus, maar de verwachtingen werden enerzijds wel en anderzijds weer niet bewaarheid. De investeerders krabden zich even in het haar en wisten het ook niet meteen.

In de grijze handel danste de beurskoers even als een jo-jo heen en weer, om vervolgens resoluut onder nul te gaan. Maar van een echt bloedbad was dan ook weer geen sprake. Als puntje bij paaltje kwam waren de resultaten namelijk duidelijk beter dan verwacht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs