EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37306 tot 37310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Is Fort Knox slechts een illusie?

Volgens een artikel op Amsterdamgold kan de goudvoorraad in Fort Knox wel eens uitdraaien op een grote illusie. Amerika beheerst de kunst om een illusie te creëren dat het geld veilig is. Het zou niet de eerste keer in de geschiedenis zijn dat Amerika een crisis bezweert met een illusie. Geldt dit ook voor Fort Knox? We kunnen alleen maar hopen van niet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Mark Dice is terug… en hij krijgt zijn goudmunt nog steeds niet aan de straatstenen kwijt!

Mark Dice werd immens populair in de alternatieve media door zijn filmpjes met een goudmunt. Het idee was simpel: ga de straat op met een goudmunt, bijvoorbeeld een Maple Leaf van een ounce, en probeer de munt te verkopen voor 25 dollar. Zoals u weet gaat een Maple Leaf aan zo’n 1700 dollar over de toonbank. Mark Dice kreeg zijn goudmunt echter niet aan de straatstenen kwijt (zie video).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Belgen parkeren nieuw recordbedrag op spaarboekjes

Belgische spaarders laten zich niet afschrikken door de lage rentevoeten. Dat bewijst het nieuwe recordbedrag - 236 miljard euro - dat eind vorig jaar in ons land op spaarboekjes geparkeerd werd. Een jaar eerder was dat nog 218 miljard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

“Beurs van Wall Street kan met 5 tot 10 % corrigeren”

Maandag zagen we een heuse uitverkoop op de beurs van Wall Street, dinsdag werd er weer orde op zaken gesteld. Het waren met andere woorden een paar volatiele dagen, die de investeerders ergens op hun honger lieten. Welke richting moet het nu uit op de beursvloer?

Stewart Richardson, chief investment officer bij RMG Wealth Management, vreest dat de correctie bijlange nog niet achter de rug is. Hij is er heilig van overtuigd dat de pullback van dinsdag een kans bood om aandelen te verkopen om zo een deel van de gerealiseerde winsten van de tafel te halen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Nikkei klimt naar hoogste stand sinds 2008

De beurs in Tokio is met een flinke winst geëindigd. De aankondiging van het vervroegde vertrek van de president van de Japanse centrale bank zorgde voor een sterke rally op de Japanse beurs. Beleggers hopen dat zijn opvolger meer stimuleringsmaatregelen zal nemen. De Japanse yen zakte daardoor naar het laagste niveau sinds mei 2010. De Nikkei sloot 3,8 procent hoger op 11.463,75 punten. Dat is de hoogste slotstand sinds eind september 2008.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs