EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37346 tot 37350
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

Belgen dumpen massaal bankkluis

Bij de grootbanken BNP Paribas Fortis, KBC en ING België hebben klanten in de eerste elf maanden van 2012 het huurcontract van 26.072 bankkluizen opgezegd. Dat heeft de zakenkrant De Tijd vernomen. In 2011 hadden bij die drie grootbanken al 52.618 klanten hun kluis geschrapt. De totale daling voor alle banken de jongste twee jaar loopt op tot meer dan 100.000.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

'VS worden 'economisch lichtpunt' in 2013'

De Verenigde Staten zouden komend jaar wel eens het 'lichtpuntje' in de wereldwijde economische situatie kunnen worden. 

De Verenigde Staten zouden komend jaar wel eens het 'lichtpuntje' in de wereldwijde economische situatie kunnen worden. 

Dat blijkt uit uitspraken van de Chinese functionaris die de scepter zwaait over de Chinese buitenlandse valuta-reserves van zo'n 3,3 biljoen dollar, circa 2,5 biljoen euro.

Over Japan en Europa heerst weinig optimisme, aldus Huang Guobo, maar de groei van de energiesector in de VS maakt het land ''de belangrijkste kracht voor de stimulering van de wereldwijde economische groei in de toekomst''.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

Eric Sprott: Waarom kopen slimme beleggers 50x meer zilver dan goud?

Eric Sprott verbaast zich over het feit dat de prijs van zilver nog steeds meer dan 50x lager ligt dan de goudprijs. Als eerste merkt Eric Sprott op dat de goud/zilver ratio historisch gezien meestal tussen de 12:1 en 16:1 lag, veel lager dan de 55:1 die we op het moment van schrijven zien. Is zilver daarom ondergewaardeerd ten opzichte van goud?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 december 2012

'Google bankieren' of de 'Apple bank'

Conventional banking could soon become a thing of the past with the use of the internet and mobile devices booming. They are gradually replacing usual banking cards as a means to pay a bill, Deutsche Bank warns.

Conventional banking could soon become a thing of the past with the use of the internet and mobile devices booming. They are gradually replacing usual banking cards as a means to pay a bill, Deutsche Bank warns.

The world’s biggest search engine Google wants to make virtual accounts in Google Wallet service real. The Company plans to introduce plastic cards linked to its online payment system, which could in effect turn the engine into a sterling bank.

Following a technological revolution in payments the web services could take the final step by developing their own facility for allowing credits and taking deposits, says Interfax news agency referring to a research by Deutsche Bank.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: dinsdag 25 december 2012

Grote beursgang op stapel in Bagdad

Dat zou de grootste beursgang in het Midden-Oosten in meer dan 4 jaar zijn en de grootste in Irak ooit.

Asiacell is in meerderheid in handen van Qatar Telecom uit Doha. Asiacell wil een kwart van zijn aandelenkapitaal naar de beurs in Bagdad brengen voor een prijs van minimaal 22 dinar (bijna 1,5 eurocent) per aandeel, zo werd dinsdag gemeld. Het begin van de verkoop staat gepland voor 3 januari en de notering moet op 3 februari een feit zijn.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs