EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37351 tot 37355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

Dieptepunt Italiaans consumentenvertrouwen

Het consumentenvertrouwen van januari in Italië is op het laagste punt gekomen sinds 1996, toen met de metingen werd begonnen.


[...]
Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

Spaanse jeugdwerkloosheid schiet met sprongen de lucht in

De waarschuwing weerklinkt luid en duidelijk: wanneer er niets gebeurt aan de werkloosheid in een aantal Europese landen, dreigt er een periode van grote sociale onrust. Met name de jeugdwerkloosheid baart heel wat kopzorgen, er dreigt namelijk een hele generatie verloren te gaan.

Vooral Spanje verkeert in de gevarenzone, volgens de cijfers verstrekt door het Spaans nationaal instituut voor de statistiek was vorige maand 59,80% van de jongeren in het land zonder baan. Daarmee dreigt de psychologische kaap van 60% op korte termijn te worden doorbroken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

Column Kees de Kort | Chinese groei bij elkaar geleend

"Het zijn enorme bedragen. Het is niet explosief gestegen, dat is nog een understatement. De Chinese groei is helemaal bij elkaar geleend. Niks meer en niks minder."Maar op zich zijn die schulden niet zo'n probleem, vervolgt De Kort. "Maar dan moet je wel kunnen blijven betalen. Maar als je alleen maar meer schulden krijgt, kan er een moment komen dat je in de problemen komt. Dat is een grote tijdbom onder de Chinese economie. Het zou de beleggers sieren als ze eens zouden kijken naar de Chinese schulden."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

Balans van de Fed naar recordhoogte

De balans van de Federal Reserve bedraagt voor het eerst in de geschiedenis meer dan $ 3 biljoen, 3,013 biljoen dollar om precies te zijn. Volgens een rapport van de Federal Reserve zelf bezitten ze momenteel $ 1,697 biljoen aan Amerikaanse obligaties en $ 0,983 biljoen mortgage-backed securities.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

Faber aan het adres van Shiller: hou uw dollars, ik hou mijn goud!

Robert Shiller, de mede-uitvinder van de S&P/Case-Shiller index (die de evolutie van de prijzen op de Amerikaanse vastgoedmarkt volgt), had onlangs het lef om Marc Faber, de uitgever van het Gloom, Boom & Doom rapport, aan te vallen op diens voorkeur voor goud.

Maar Faber, die niet op zijn mondje is gevallen, diende zijn aanvaller meteen van wederwoord. Hij neemt de handschoen aan en gaf deze boodschap aan Shiller: hou uw dollars, ik hou mijn goud. Ik ben er zeker van dat mijn goud niet als eerste richting nulwaarde zal gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs