EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37366 tot 37370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

De post-crisis wereldeconomie zal worden gekenmerkt door grote onevenwichten

Veel waarnemers geloven dat de wereldwijde onevenwichten die karakteristiek waren voor de economie in de jaren voor het losbreken van de crisis van 2008 zijn verdwenen. Niets is echter minder waar. Deze onevenwichten zijn er nog steeds, zij het in wat gematigdere vorm.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Gaat Egypte als volgende land zijn munt devalueren?

Egypte kan wel eens het volgende land worden dat zijn munt devalueert. Het Egyptische pond wordt massaal omgewisseld voor Amerikaanse dollars. Op de zwarte markt worden er al hogere wisselkoersen geboden door handelaars. Iedereen is op zoek naar dollars.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Barclays schrapt wereldwijd 3700 banen

LONDEN - De Britse bank Barclays schrapt dit jaar wereldwijd minstens 3700 banen in een poging de winstgevendheid te vergroten. Dat maakte het financiële concern dinsdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Beurs Tokio sluit met winst dankzij zwakkere yen

De beurs van Tokio is vandaag gesloten met een sterke winst van 1,94 procent. Beleggers waren in een optimistische stemming dankzij een verzwakking van de yen, de Japanse munteenheid. De aankondiging dat er een grote kans is dat Noord-Korea een kernproef heeft uitgevoerd - wat intussen is bevestigd door Noord-Koreaanse staatsmedia - temperde dan weer iets dat enthousiasme.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Correlatie onder risk-on/risk-off activa’s verdwijnt

Tegenwoordig lijken er maar 2 soorten handelsmomenten te zijn. We hebben risk-on en risk-off. Bij zowel risk-on als risk-off worden verschillende activa over dezelfde kam geschoren. Zo had je bijvoorbeeld de aandelen, de euro, olie,… als risk-on activa en de dollar, obligaties, de Yen,… als risk-off activa. Maar de correlatie tussen deze activa neemt af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs