EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37371 tot 37375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Correlatie onder risk-on/risk-off activa’s verdwijnt

Tegenwoordig lijken er maar 2 soorten handelsmomenten te zijn. We hebben risk-on en risk-off. Bij zowel risk-on als risk-off worden verschillende activa over dezelfde kam geschoren. Zo had je bijvoorbeeld de aandelen, de euro, olie,… als risk-on activa en de dollar, obligaties, de Yen,… als risk-off activa. Maar de correlatie tussen deze activa neemt af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Feestvierende Chinezen doen beurshandel opdrogen

China en de omringende landen vieren met veel enthousiasme de komst van het Chinees Nieuwjaar, waarbij het Jaar van de Slang plechtig wordt ingezet. Het feestgedruis is ver buiten Azië voelbaar, want ook op de andere belangrijke wereldbeurzen gebeurde er weinig of niets.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Meldpunt voor kinderen in armoede

AMSTERDAM - Voor kinderen die in armoede leven opent Kinderombudsman Marc Dullaert dinsdag een meldpunt.

Nu veel kinderen langdurig in armoede leven is het volgens Dullaert een belangrijke vraag of er kinderrechten worden geschonden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Platina duurder door schaarste

Amplats is de naam van ’s werelds grootste platinaproducent, verantwoordelijk voor 40% van de totale wereldproductie. Het is een afkorting van Anglo American Platinum, een onderdeel van Anglo American; ‘s werelds grootste producent van edelmetalen. Amplats rapporteerde een flinke productiedaling in het vierde kwart van 2012, waardoor de platinaprijs flink steeg. De productie van Amplats daalde 6% de afgelopen maanden, hetgeen een daling van 2,5% van de totale wereldproductie betekent. De belangrijkste redenen hiervoor waren de mijnwerkersstakingen in Zuid-Afrika.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Nederlandse goudvoorraad als vertrouwensanker?

Vorige week namen we al kort in de nieuwsbrief door dat er weer Kamervragen waren gesteld over de Nederlandse goudvoorraad. Het goud van De Nederlandse Bank (DNB) ligt voor 90% in het buitenland. Dit is een kwestie die we een paar maanden geleden hebben behandeld, maar er is eindelijk na een jaar stilte weer aandacht voor in de politiek. Nederland bezit 612,5 ton goud (of dat zegt DNB), een kleine 62 ton daarvan ligt in de kelders onder het Frederiksplein te Amsterdam en de rest in Londen, New York en Ottawa. Er is geen vertegenwoordiger van DNB of de Nederlandse staat die dit de afgelopen jaren heeft gecontroleerd.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs