EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37376 tot 37380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 27 januari 2013

'EU en VS klaar voor overleg over vrijhandelsakkoord'

De Europese Unie en de Verenigde Staten zijn bijna klaar met de voorbereidingen voor overleg over een vrijhandelsakkoord.

De Europese Unie en de Verenigde Staten zijn bijna klaar met de voorbereidingen voor overleg over een vrijhandelsakkoord.

Dat zegt de Belgische eurocommissaris Karel de Gucht in een interview met persbureau Reuters. Hij reist op 5 februari naar Washington om de laatste hand te leggen aan een akkoord voor het overleg.

De Gucht waarschuwt wel dat het 'moeilijke onderhandelingen' zullen worden. Toch is hij positief gestemd: "Als we dachten dat het niet de moeite van het proberen waard was, hadden we hier niet zo veel tijd aan besteed."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 27 januari 2013

Dow en S&P naar hoogste niveaus in jaren

De S&P 500 was daarbij op weg naar de langste winstreeks in ruim 8 jaar tijd.

De S&P 500 was daarbij op weg naar de langste winstreeks in ruim 8 jaar tijd.

De Dow-Jonesindex van 30 toonaangevende fondsen eindigde 0,5 procent hoger op 13.895,98 punten. Dat is de hoogste stand sinds eind oktober 2007. In die maand bereikte de Dow met 14.198,10 punten de hoogste stand ooit.

De S&P 500 klom 0,5 procent tot 1502,96 punten. Die breed samengestelde index boekte daarmee voor het eerst sinds november 2004 acht dagen achter elkaar winst en nadert eveneens zijn recordstand van oktober 2007 (1576,09 punten).

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 27 januari 2013

ECB waarschuwt voor schulden Cyprus

Het kleine Cyprus is normaal gesproken niet zo relevant voor de Europese economie, maar dit zijn geen normale tijden. 

Het kleine Cyprus is normaal gesproken niet zo relevant voor de Europese economie, maar dit zijn geen normale tijden. 

Deze waarschuwing deed een topman bij de Europese Centrale Bank (ECB), Jörg Asmussen, in een zondag gepubliceerd vraaggesprek met de Griekse krant Kathemerini.

"Wij bevinden ons niet in normale tijden en daarom denk ik dat onbeheerste ontwikkelingen in Cyprus de vooruitgang die we in 2012 zijn begonnen, kunnen belemmeren'', aldus Asmussen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 27 januari 2013

Grimson:

"Why do we consider banks to be like holy churches?" is the rhetorical question that Iceland's President Olafur Ragnar Grimson asks (and answers) in this truly epic three minutes of truthiness from the farce that is the World Economic Forum in Davos. Amid a week of back-slapping and self-congratulatory party-outdoing, as John Aziz notes, the Icelandic President explains why his nation is growing strongly, why unemployment is negligible, and how they moved from the world's poster-child for banking crisis 5 years ago to a thriving nation once again. Simply put, he says, "we didn't follow the prevailing orthodoxies of the last 30 years in the Western world." There are lessons here for everyone - as Grimson explains the process of creative destruction that remains much needed in Western economies - though we suspect his holographic pass for next year's Swiss fun will be reneged...

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 27 januari 2013

Ziet Dr. Doom licht aan het einde van de tunnel?

In gesprek met Bloomberg TV bespreekt Nouriel Roubini, ook wel bekend onder de naam Dr. Doom, de situatie in Europa. Ondanks dat de risico’s op korte termijn zijn geweken, is de eurocrisis natuurlijk nog niet voorbij. Roubini wijst vooral op de stijgende werkloosheid in Europa. Hij ziet dit als groot gevaar op lange de termijn. Afgelopen donderdag bleek dat het werkloosheidspercentage in Spanje is gestegen naar 26%. De jeugdwerkloosheid (de werkloosheid onder jongeren tot 25 jaar) steeg

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs