EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37381 tot 37385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Onder leiding van VS en China 20% groei windenergie

Een rapport van de Global Wind Energy Counsil (GWEC) laat zien dat in 2012 wereldwijd bijna 45 gigawatt aan windenergie werd geïnstalleerd. Dit is meer dan in jaren daarvoor: van 2009 tot en met 2011 werd er jaarlijks rond de 40 gigawatt gebouwd.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Bijna 1 miljoen werknemers met burn-out klachten

Ruim een op de 8 werknemers in Nederland had in 2012 burn-outklachten. Deze klachten komen relatief veel voor bij werknemers met een hoge werkdruk en werknemers die weinig sociale steun van collega’s en leidinggevenden ondervinden of ervaren. Hoger opgeleide werknemers hebben meer kans op een burn-out en werknemers met een partner en kinderen hebben minder vaak burn-outklachten dan overige werknemers.

Lees verder op deopening.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Hermès ziet geen crisis

Hermès meldde dinsdag een omzetgroei van 23 procent tot 3,5 miljard euro in 2012. Gecorrigeerd voor wisselkoerseffecten resulteerde een toename met 16 procent. Hermès had zelf een toename met 13 procent voorspeld.

De verkopen in Zuidoost-Azië, afgezien van Japan, klommen met bijna 40 procent. Op de Amerikaanse markten steeg de omzet met 27 procent. In Europa ging de omzet ondanks de grote economische problemen met 12,5 procent omhoog.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Turkije: Groeiland met veel potentieel

Turkije wordt door het IMF gecatalogeerd als een groeiland. Het land zit in een unieke positie doordat het zich verbonden heeft met Europa en met het Midden-Oosten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs