EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37406 tot 37410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Ierse economische groei versnelt

De economische groei in Ierland zal dit jaar sterker toenemen dan in 2012. Dat voorspelt het Ierse lobbyorgaan voor de handel en werknemers (IBEC). De toename zal rond de 1,8 procent komen te liggen, tegenover 1,2 procent in het vorige kalenderjaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

84-jarige mijningenieur : “Supercyclus in grondstoffen is levend en wel”

Wie hem moet vinden, moet zich diep in het zuiden van de US wagen. Op de Atascosa Ranch, gelegen op loopafstand van de Amerikaans-Mexicaanse grens in de staat Arizona, kunnen we Dave Lowell aantreffen. Deze 84-jarige man heeft bijna zijn volledig leven doorgebracht op zoek naar schatten.

Zijn vader was een mijnbouwingenieur die hem de knepen van het vak leerde om naar grondstoffen te zoeken. Lowell heeft die lessen goed onthouden, in zoverre zelfs dat hij wereldwijd wordt erkend als een expert over alles wat met commodities te maken heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Huizenprijzen kelderen naar nieuw dieptepunt

De laatste cijfers over de woningmarkt in 2012 druppelen nog een beetje binnen. Het zal voor niemand een verrassing zijn dat de cijfers van het Kadaster bevestigen dat de maand december en het jaar 2012 in zijn geheel een treurige periode was voor de huizenmarkt. Het jaar werd uiteindelijk afgesloten met een prijsdaling van 6,3% in vergelijking met december 2011.

Eerder liet de NVM al weten een verder daling van de huizenprijzen te hebben geconstateerd van 6,7%. ‘Waarom dan een verschil van bijna een half procent in de prijsdaling?’, hoor ik je vragen. Dat is te verklaren - het verschil in percentage tussen de NVM en het Kadaster wordt veroorzaakt doordat bij het Kadaster de verkoop pas wordt geregistreerd als de koopakte daadwerkelijk is verwerkt bij de notaris. Bij de NVM gebeurt de registratie al ruim twee maanden eerder.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Zilveren munten uitverkocht bij U.S. Mint

De U.S. Mint heeft verklaard dat het de  verkoop van de American Eagle silver stopzet aangezien ze door haar voorraad heen zit. De vraag naar de populaire munt is zo groot dat de U.S. Mint gedwongen werd de verkoop op te schorten. Vermoedelijk wordt de verkoop hervat tegen het einde van deze maand.

Tot en met 15 januari werden er al 5 miljoen ounces aan zilveren munten verkocht. Hiermee was de maand januari op weg om het record van 6,1 miljoen ounces zilver van januari 2012 te breken. Vroeger kwam de vraag naar de American Eagle silver vooral uit de hoek van de verzamelaars, maar nu zijn het vooral beleggers die geïnteresseerd zijn in de munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Politiek spreekt over repatriëring Nederlandse goudvoorraad

Nadat Duitsland vorige week bekendmaakte dat het een deel van de goudvoorraden wil repatriëren, gaan er nu ook stemmen op om de Nederlandse goudvoorraad weer terug te halen naar de eigen kluis. Het is een trend aan het worden: centrale banken die weer de beschikking willen hebben over hun eigen fysieke goud. 

Duitsland heeft inmiddels aangegeven dat het in stappen zijn fysieke goudvoorraad wil laten terugkeren naar de Bundesbank. In Nederland komt de discussie nu eindelijk ook echt op gang omtrent de Nederlandse goudvoorraad. CDA Kamerlid Eddy van Hijum heeft inmiddels al

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs