EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37411 tot 37415
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Wall Street begint met fors verlies

De Dow-Jonesindex noteerde enige minuten na aanvang van de handel 1 procent lager op 13.185 punten en de brede S&P 500 zakte 1,1 procent tot 1428 punten. De technologiebeurs Nasdaq verloor 1,7 procent tot 2997 punten.

Tijdens de opening werd een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van de slachtoffers van de schietpartij op de school in Newtown.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Griekse topbanken op zwaar verlies

De grootste bank van Griekenland, National Bank of Greece, heeft over de eerste 9 maanden van dit jaar een nettoverlies geleden van 2,45 miljard euro. Dat maakte het bedrijf vrijdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Beurzen omlaag door begrotingsruzie VS

De Europese beurzen deden vrijdag een flinke stap terug. Beleggers verloren de hoop op een begrotingsakkoord in de Verenigde Staten. Bij het uitblijven van een deal treden aan het begin van 2013 automatisch maatregelen in werking die een zware wissel zullen trekken op de Amerikaanse economie.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,9 procent lager op 343,69 punten. De MidKap-index zakte 0,6 procent tot 534,54 punten. De beurzen in Londen, Parijs en Frankfurt verloren tussen 0,2 en 0,6 procent. Op Wall Street stond de Dow-Jonesindex kort na opening 1 procent lager.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Amerikaanse banken moeten fors meer voorzieningen treffen in verband met slechte leningen

The US accounting standards setter has unveiled tough new rules that will increase the amount of money banks have to set aside to cover soured loans and bonds. The proposed rules from the US Financial Accounting Standards Board are likely to prove controversial among bankers, as well as FASB’s counterparts at the International Accounting Standards Board. FASB has yet to undertake an official study estimating the impact of the proposed rules, but its chairman, Leslie Seidman, said on Thursday that feedback from financial institutions indicated banks might have to increase their loan loss reserves by 50 per cent. The board will further examine the impact of the rules as it collects industry reaction, which is expected to continue into next year.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Poetin verwijst in discussie naar Nederland

De koppeling van de gasprijs aan die van olie is er gekomen op voorstel van Nederland, tientallen jaren geleden. Dat benadrukte de Russische president Vladimir Poetin vrijdag in Brussel na afloop van Europees-Russisch topoverleg.

Lees verder op volkskrant.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs