EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37416 tot 37420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Platina & Palladium

The platinum group of metals (PGMs) have received some perhaps unwarranted attention in recent weeks as the 'coin' idiocy came and went; but, it is noteworthy, as Eric Sprott points out that with demand rising and supply under pressure, the outlook for investment in physical platinum and palladium is increasingly compelling. The following infographic (and various supply and demand dynamics) provides a succinct picture of what these metals are used for, where they are produced, and the supply/demand imbalances.

In the British Geological Survey's Risk List 2012, the platinum group of metals (PGMs), of which platinum and palladium are widely viewed as the most significant, received a high supply risk index based on the list's seven criteria: scarcity in the Earth's crust; production concentration-location of principal producers and contribution to global supply; reserve distribution-global distribution of reserves; recycling rate; substitutability; governance (top producing nation); and governance (top reserve-hosting nation).

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Valt het mee of tegen onderaan de streep?

Het zou nog wel eens leuke verrassing kunnen worden, het salaris dat deze week bij veel Nederlanders wordt bijgeschreven. Modale inkomens gaan er 25 euro op vooruit, wie anderhalf keer modaal verdient, wint zelfs 38 euro. Wie twee keer modaal verdient, houdt 20 euro over. De echte verliezers zijn de allerlaagste inkomens, die in de eerste schijf meer belasting moeten gaan betalen. Mensen met meer salaris dan 5500 euro bruto per maand gaan er ook op achteruit. Zij lijden onder de afbouw van de arbeidskorting.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Balanstotaal Fed doorbreekt grens van $3 biljoen

De Amerikaanse centrale bank heeft met QE3 en QE4 de geldpers opnieuw in een hogere versnelling gezet. Het balanstotaal van de centrale bank was vandaag voor het eerst groter dan $3 biljoen, zo blijkt uit data die de Fed publiceerde. Eind dit jaar zal ook de $4 biljoen bereikt worden als gevolg van de nieuwe stimuleringsprogramma's.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Balans FED stijgt in 2013 naar $4 biljoen

De Federal Reserve heeft laten weten dat de balans deze week boven de $3 biljoen is uitgekomen. Door QE3 (september 2012) en QE4 (december 2012) zal de balans van de FED waarschijnlijk nog eens met 1000 miljard dollar gaan stijgen in 2013.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Groot-Brittannië op weg naar triple-dip recessie

Het BBP van Groot-Brittannië is met 0,3 procent gekrompen – meer dan de 0,1 procent die analisten voorspelden. De cijfers laten volgens het Bureau voor de Nationale Statistiek zien dat het Verenigd Koninkrijk, “net als andere Europese landen, nog steeds te maken heeft met een zeer moeilijke economische situatie”.

Groot-Brittannië kwam juist uit een recessie van negen maanden: in het derde kwartaal groeide het BBP 0,9 procent. Nieuwe cijfers laten zien dat de kans bestaat dat het land weer in een nieuwe recessie belandt. Als de economie opnieuw krimpt in het eerste kwartaal van dit jaar, zal het geval zijn. Dan zijn er namelijk twee opeenvolgende kwartalen met economische krimp.

Lees verder op nrc.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs