EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37426 tot 37430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Pentagon schrapt tienduizenden banen

Het Pentagon zegt 46.000 tijdelijke werknemers en contractanten de wacht aan, zo meldde het departement vrijdag.

Het ministerie neemt daarmee een voorschot op enorme verwachte bezuinigingen op het defensiebudget. Het Pentagon zal in februari het Amerikaanse congres inlichten over de plannen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Ondanks goede bedrijfsresultaten blijven CEO’s twijfelen

Het laatste kwartaal van 2012 is mild geweest voor Corporate America, de meeste bedrijven konden tot dusver in de eerste weken van het nieuwe jaar vrij sterke resultaten melden. Natuurlijk is het nog te vroeg om al victorie te kraaien, veel bedrijfsresultaten moeten nog komen.

Bovendien is het op de keper beschouwd niet zo moeilijk om de verwachtingen te overtreffen, die verwachtingen waren namelijk in de meeste gevallen relatief bescheiden. Maar op de gezichten van de bedrijfsleiders valt af te lezen dat ze zich toch niet helemaal goed in hun vel voelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Hersteljaar huizenmarkt VS eindigt in mineur

Vorig jaar zijn voor het eerst in 7 jaar meer nieuwbouwwoningen verkocht in de Verenigde Staten dan in het voorgaande jaar. In de laatste maand viel het verkooptempo echter stevig terug, meldt het Amerikaanse ministerie van Handel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Portugal dreigt tweede steunplan nodig te hebben

Portugal heeft mogelijk een tweede steunplan nodig wanneer Lissabon later dit jaar uit zijn huidige, 78 miljard euro zware noodprogramma stapt. Dat zegt kredietratingbureau Fitch.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Infographic: Platina en palladium als belegging

Volgens vermogensbeheerder Eric Sprott zijn platina en palladium ook interessant voor beleggers. De vermeende schaarste als gevolg van een toenemende vraag en een beperkt aanbod kan de prijs verder opdrijven. Beide edelmetalen worden vooral gebruikt als katalysator in de industrie. Platina wordt daarnaast ook gebruikt voor sieraden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs