EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37431 tot 37435
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Wat verandert er in 2013 voor uw pensioen?

Op 1 januari veranderen de pensioenregels. Dit zijn de voornaamste bepalingen van de hervorming.

Lees verder op test-aankoop.be
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Amerikaans begrotingsakkoord lost weinig op

Amerikaanse politici hebben de gevreesde 'fiscal cliff' op het nippertje weten te omzeilen, maar hebben nog lang geen einde gemaakt aan de onzekerheid over de aanpak van de staatsschuld. Het akkoord, dat de afgelopen dagen op de valreep werd gesloten, biedt weinig oplossingen en belooft nog deze winter al voor nieuwe spanningen tussen Democraten en Republikeinen te zorgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

China vindt afwenden fiscal cliff kleine uitdaging

China heeft woensdag laten weten dat het afwenden van de 'fiscal cliff' pas het begin is van een oplossing van de Amerikaanse schuldenproblematiek. 

China heeft woensdag laten weten dat het afwenden van de 'fiscal cliff' pas het begin is van een oplossing van de Amerikaanse schuldenproblematiek. 

Volgens de tweede economie van de wereld heeft Amerika met een schuld van meer dan 16 biljoen dollar "nog grotere begrotingsuitdagingen'' voor de boeg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Europese beurzen boeken stevige winsten

Het compromis over de begroting in de Verenigde Staten stuwt de Europese beurzen vandaag de hoogte in. In Brussel is de Bel20 boven 2.500 punten geopend. De Duitse Dax-index is het jaar begonnen met de hoogste stand sinds 2008.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

AEX begint 2013 met stevige winst na begrotingsakkoord VS

De beurs in Amsterdam is vandaag met een stevige winst aan het nieuwe jaar begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden flink hoger op de eerste handelsdag van 2013. De instemming van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden met het begrotingsakkoord zorgde wereldwijd voor opluchting onder beleggers.

Lees verder op volkskrant.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs