Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 37441 tot 37445
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Nikkei hervat opmars

De beurs in Tokio wist donderdag de stijgende lijn weer op te pakken. Net als in Europa en New York werd de stemming gesteund door de hoop dat Amerikaanse politici een compromis zullen sluiten en een begrotingscrisis in de Verenigde Staten zal worden voorkomen. De Nikkei eindigde 1 procent hoger op 9400,88 punten.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

In welk land wordt een baby best geboren in 2013?

Baby’s worden best geboren in een klein Europees land, maar niet noodzakelijk binnen de eurozone. Dat is de conclusie van de Where-to-be-born-index 2013 van de Economist Intelligence Unit.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Welkom in de Permanente Nulgroei Club, waar de staat de rijkdom 'fair' en 'rechtvaardig' herverdeelt

Vergeet de eurozone en de G8. Europa, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zijn allen lid van een nieuwe club: de Permanente Nulgroei Club. De reden is dat de ‘vrije wereld’ vergeten is wat vrijheid betekent en dat niemand bereid is om de steeds snellere mars richting de totalitaire economische dictatuur stop te zetten. Dat schrijft de Brits-Amerikaanse journaliste Janet Daley in een vlijmscherp artikel op The Telegraph.

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

De geheime terugkeer naar de Goud Standaard

Een geheime groep topbankiers zullen goud als de nieuwe munt installeren op 1 januari 2013. Centrale banken en overheden kopen goud met tonnen tergelijkertijd …

Als je over enige dollars beschikt, leer je hier hoe je je nu moet voorbereiden en 670% meevaller op zak steken als goud stijgt naar historische hoogten.

--- --- ---

Tot zover het bericht dat al een aantal keren in mijn mailbox terecht kwam. Volgens de bijhorende video zou het de B.I.S. te Bazel, de centrale bank van de centrale banken, achter deze operatie zitten.

[...]

 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Peter Schiff over de échte fiscale afgrond

Dit is VERPLICHT kijkmateriaal voor de lezers van Slim Beleggen!

We horen Peter Schiff altijd graag bezig in zijn toespraken, met enorme passie en bovenal slaat hij altijd de nagel op de kop.

Recent gaf Schiff opnieuw een uitgebreide kijk op de Mises University op de aanstormende fiscale afgrond in de VS en hoe beleggers de rand kunnen en moeten vermijden.

[video]