EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37456 tot 37460
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Nikkei staakt opmars

De beurs in Tokio is donderdag lager gesloten ondanks een uitbreiding van het opkoopprogramma van de Japanse centrale bank. Beleggers namen gas terug na de recente sterke rally en besloten in navolging van de negatieve stemming op Wall Street wat winst te nemen. De Nikkei sloot 1,2 procent lager op 10.039,33 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Japan pompt meer geld in economie

Het is de derde keer in vier maanden dat het opkoopprogramma wordt uitgebreid. Dat programma is bedoeld om banken van meer liquiditeit te voorzien, zodat zij meer geld kunnen uitlenen en de economie op die manier een stimulans kunnen geven. Economen zien in de nieuwste uitbreiding de invloed van de verkiezingswinst van de conservatieve Liberaal-Democratische Partij (LDP). Aankomend premier Shinzo Abe heeft de centrale bank de afgelopen maanden opgeroepen meer te doen om de economie te stimuleren en een einde te maken aan de deflatie in het land.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Waarom 2013 het jaar van de heropleving van Europa wordt

Er zijn duidelijke parallellen te trekken tussen de eurocrisis en de Aziatische crisis van 1997-98, schrijft Ruchir Scharma, hoofd van het beleggingsteam in ontwikkelingsmarkten van zakenbank Morgan Stanley, in de Financial Times. Azië kwam er na enkele jaren weer bovenop en dat gebeurt ook met Europa, waarschijnlijk volgend jaar al, meent hij.

In 1997-98 verspreidde de crisis zich van Bangkok naar Jakarta, Seoul en Kuala Lumpur. Achteraf bekeken was het dieptepunt in 1998 echter het perfecte moment om Aziatische aandelen te kopen. Sinds dan zijn de Oost-Aziatische markten vertienvoudigd in dollarwaarde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

U gelooft het niet en toch is het waar: 45.000 eurocraten verdienen in 2013 ruim 5,5% meer

De 45.000 ambtenaren van de EU krijgen vanaf januari 2012 ruim 5,5% meer salaris uitbetaald. Dat meldt de Frankfurter Allgemeine Zeitung. De lidstaten zijn het niet eens geworden over de verlenging van een in 2004 ingevoerde solidariteitsbelasting, waardoor deze per 1 januari volgend jaar de facto wegvalt.

Omdat de ambtenaren tussen de 2.600 en 18.000 euro per maand vangen, gaat het vaak om honderden euro’s opslag. In dat bedrag zijn onkostenvergoedingen, financiële voordelen en andere toelagen niet eens meegerekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Obama zet Wall Street lager

De toonaangevende Dow-Jonesindex eindigde 0,7 procent lager op 13.251,97 punten. De breder samengestelde S&P 500 zakte 0,8 procent tot 1435,81 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq sloot 0,3 procent lager op 3044,36 punten.

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemt wellicht donderdag over het plan van de Republikeinse leider John Boehner, dat ervoor zorgt dat Amerikanen pas met een inkomen vanaf 1 miljoen dollar meer belasting gaan betalen.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs