EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37486 tot 37490
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Bunds lager in de ochtendhandel

Duitse bunds verliezen woensdag terrein bij lage handelsvolumes en een lege veilingkalender.

Een goede publicatie over het Duitse ondernemersvertrouwen en de hoop dat er toch dit jaar nog een akkoord komt over het vermijden van de 'fiscal cliff' in de Verenigde Staten bepalen daarbij tijdens de ochtendhandel het sentiment.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Euro op hoogste peil sinds mei

De euro is vanochtend naar het hoogste peil tegenover de dollar gestegen in meer dan zeven maanden. De Europese eenheidsmunt was 1,3255 dollar waard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Ierland is er nog lang niet bovenop

Ierland líjkt misschien aan de beterende hand, stiekem ziet de toekomst van de Ieren er een stuk minder rooskleurig uit | René de Monchy Sociaal geograaf Chris van Egeraat over het 'ontzettend ambitieuze' banenplan van de Ieren: "Waar die vandaan zouden moeten komen, is de vraag."

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Japan wil 118 miljard investeren in economie

,,We moeten snel met een aanvullend budget komen'', aldus vice-voorzitter Masahiko Komura van de LDP. ,,Vanuit een macro-economisch standpunt hebben we waarschijnlijk 10.000 miljard yen nodig.'' In zijn verkiezingscampagne beloofde Abe, die afgelopen weekeinde met een grote meerderheid de parlementsverkiezingen won, een flinke verhoging van de investeringen in infrastructuur. Ook oefende hij druk uit op de Japanse centrale bank om met een grootschalig steunpakket te komen. Het bestuur van de centrale bank vergadert woensdag en donderdag over het monetaire beleid.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

AEX begint met winst

De beurs in Amsterdam is met winst begonnen. Ook de andere Europese beurzen begonnen hoger in navolging van de positieve stemming in Azië en New York.

De hoop dat de Amerikaanse politici voor het einde van het jaar een akkoord zullen bereiken over de begroting en de zogeheten ‘fiscal cliff’ zal worden afgewend blijft de handel ondersteunen.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs