EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37491 tot 37495
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Drie kilo goud voor dood VS-ambassadeur

De tak van Al-Qaida in Jemen belooft drie kilo goud aan de moordenaar van de Amerikaanse ambassadeur in dat land. Dat is omgerekend naar de goudkoers ruim 120.000 euro. Als je een Amerikaanse soldaat doodt kun je 17.000 euro bijschrijven.

[...]

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Fiscal cliff bederft oudjaarsstemming beurzen

De Europese beurzen zijn de laatste dag van 2012 negatief begonnen. Beleggers wachten op doorslaggevende actie van de Amerikaanse politiek, waar de gevreesde fiscal cliff door het uitblijven van een compromis over de begroting steeds dichterbij komt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Verenigde Staten aan de rand van de fiscale afgrond

De Verenigde Staten staan aan de rand van de gevreesde fisclae afgrond. De gesprekken in de Senaat over het begrotingsakkoord zijn zondag geschorst. Maandag voeren de Democraten en Republikeinen opnieuw overleg. Dat heeft de voorzitter van de Democraten, Harry Reid gezegd.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

'Beurzen in mineur op laatste halve dag'

De Europese beurzen openen de laatste dag van 2012 naar verwachting in de min. Beleggers wachten op doorslaggevende actie van de Amerikaanse politiek, waar de fiscal cliff steeds dichterbij komt.

Marktanalist Ingrid Eltink van IG Netherlands voorziet een openingsverlies van 1 tot 2 punten voor de Amsterdamse AEX-index. ,,Azië kende een goede beursdag dankzij de sterke industriecijfers uit China, maar wij volgen de de stemming in de VS. Er is nog altijd geen overeenstemming over de fiscal cliff, zolang dat zo blijft is de stemming in principe negatief'', stelde ze.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent lager

De AEX opent maandag naar verwachting lager, nadat de Republikeinen en Democraten in de VS gedurende het weekeinde de impasse in de budgetonderhandelingen niet wisten te doorbreken.

De AEX-index sloot de handelsweek 0,8% lager op 342,00 punten, de Midkap verloor 0,5% op 534,07 punten en de Smallcap eindigde 0,1% hoger op 408,27 punten.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs