EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37501 tot 37505 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

'Drastische ingreep SNS nabij'

Een drastische ingreep bijĀ SNS is nabij.

Een drastische ingreep bijĀ SNS is nabij.

Dat meldt De Telegraaf woensdagochtend, op gezag van 'politieke en financiƫle bronnen'.

In de komende dagen worden maatregelen verwacht om de noodlijdende bank-verzekeraar overeind te houden, schrijft de krant, waarbij een nationalisatie nadrukkelijk in beeld zou zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Cameron legt bommetje onder de EU: Brits referendum komt er... in 2017

Indien de Conservatieve Partij van de Britse premier David Cameron in 2015 de verkiezingen wint, dan mag de bevolking zich uiterlijk eind 2017 in een referendum uitspreken over een eventuele exit uit de Europese Unie of het aannblijven als lidstaat, maar dan wel onder herziene voorwaarden. Dat melden verschillende Britse en internationale media.

Cameron geeft woensdag een langverwachte toespraak over 'Britain and the European Union'. Indien Cameron zijn zin krijgt is het de eerste keer in de recente geschiedenis dat een EU-lid zijn bevolking de keuze tussen lidmaatschap en opstappen geeft.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Dijsselbloem: goud kan in buitenland blijven liggen

Minister van Financiƫn Dijsselbloem ziet geen reden om een deel van het in het buitenland opgeslagen goud terug naar Nederland te halen. Dat schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer.

De Duitse centrale bank maakte vorige week bekend voor 27 miljard euro aan goud terug te halen uit het buitenland. De Duitsers willen dat hun eigen land de centrale bewaarplaats van de Duitse goudreserve wordt.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

De vlucht in risico

De laatste weken is het zwaartepunt van de financiële markten ineens snel verschoven. Waar eerst de “veilige” assets vooral in trek waren, zijn nu steeds meer de wat meer risicovolle assets in trek. Een opvallende beweging.

De laatste weken is het zwaartepunt van de financiële markten ineens snel verschoven. Waar eerst de “veilige” assets vooral in trek waren, zijn nu steeds meer de wat meer risicovolle assets in trek. Een opvallende beweging.

Meer geld richting bedrijfsobligaties met groter risico

Een van de markten waar de risicohonger in terug te vinden is, is de markt voor bedrijfsobligaties in Amerika. In de regel wordt er een onderscheid gemaakt tussen bedrijfsobligaties met een hoge kredietwaardigheid (investment grade) en bedrijfsobligaties met een lage kredietwaardigheid (high yield). Wanneer we  spreken in de termen van Standard & Poor’s hebben de investment grade bedrijfsobligaties een rating van BBB of hoger (A, AA, AAA), terwijl de high yield bedrijfsobligaties een rating hebben van BB of lager (B, CCC, CC, C). Wanneer we kijken naar een index van bloomberg met daarin een pakket investment grade obligaties en een pakket high yield obligaties, dan zien we dat de high yield obligaties de laatste weken harder zijn gestegen dan de investment grade obligaties. De verschillende obligaties zijn hieronder in een grafiek weergegeven:

[...]

Lees verder op beursdetective.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Jim Rogers in Tegenlicht 2013

2013 moet het jaar van de grote verandering worden. Het jaar van de nieuwe gedachten en vergezichten. Grote, nieuwe denkers en doeners geven hun visie op de toekomst.

Toch is Jim Rogers niet positief over de komende jaren, zoals u in de onderstaande intro-reportage voor Tegenlicht in 2013 kan zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs