EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37511 tot 37515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

'We kunnen niet langer doen alsof welvaartscreatie voor een kleine groep goed is voor iedereen'

De honderd rijkste mensen verdienden in 2012 samen 180 miljard euro  – genoeg om de globale extreme armoede tot viermaal toe te beëindigen. Dat rapporteert Russia Today op basis van een Oxfamrapport.

De honderd rijkste mensen verdienden in 2012 samen 180 miljard euro  – genoeg om de globale extreme armoede tot viermaal toe te beëindigen. Dat rapporteert Russia Today op basis van een Oxfamrapport.

Het inkomen van de rijkste 1 percent steeg de voorbije twintig jaar met 60% en dat van de top 0,01% kende een nog hogere groei. Dit proces is door de crisis enkel in een stroomversnelling gegaan. De luxegoederenindustrie zit in de lift, terwijl 'extreme armoede' blijft bestaan – onder die term begrijpt men mensen die het moeten doen met minder dan 0,94 euro per dag.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Kwartaalwinst Apple kan voor het eerst in 10 jaar dalen!

Vanavond is het zover: Apple maakt de resultaten over het vierde kwartaal bekend, het eerste van het boekjaar 2012-2013 voor de onderneming. De verwachtingen zijn niet echt hooggespannen, mogelijk zullen de bedrijfsresultaten voor het eerst in bijna 10 jaar zijn gedaald.

De investeerders zullen zich op de 1ste plaats fixeren op de outlook die Apple gaat geven. Cruciaal in het hele verhaal is of de vraag naar de iPhone 5 al dan niet een piek heeft bereikt. Het verhaal is bekend: de concurrentie van oa Samsung dreigt die iPhone 5 af te remmen in zijn vaart.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Hedgefond zet 1/3e vermogen om in fysiek goud

Het in Hong Kong gevestigde hedgefonds The Pacific Group zal een derde van haar totaal beheerde vermogen omzetten in fysiek goud. Het fonds verwacht dat centrale banken wereldwijd geld zullen blijven bijdrukken om staatsschulden te financieren en zet uit angst voor geldontwaarding alvast $35 miljoen om in fysiek edelmetaal. Met de spotprijs op het moment van schrijven is dat bedrag goed voor bijna 644 kilo aan zuiver goud.

Lees verder op beurs.com
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

'Langzaam herstel wereldeconomie'

De groei van de internationale economie trekt dit jaar aan, maar het herstel gaat trager dan een paar maanden geleden werd verwacht. 

Dat stelde het Internationaal Monetair Fonds (IMF) woensdag bij een update van zijn prognoses.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Grote Europese banken hebben tot eind dit jaar tijd voor hun anticrisisplannen

De Europese bankenautoriteit EBA heeft de grote Europese banken tot het einde van dit jaar de tijd gegeven om hun anticrisisplannen uit te werken. De 39 Europese banken in kwestie zullen hun plannen moeten voorleggen aan hun respectievelijke nationale toezichthouders, zo blijkt uit een formele aanbeveling van de EBA aan de regulatoren van elk land.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs