EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37511 tot 37515
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Guest Post: Goud-Waarde-Standaard in wording

De goudprijs stijgt al elf jaar en steeds meer mensen die goud kopen verwachten dat de prijs zal blijven stijgen. Marketupdate plaatst een ingezonden stuk van www.goudstudieforum.com over goud en de rol van het edelmetaal ten opzichte van het monetaire systeem.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Precious-Gold drops on 'cliff' hope, hits six-week low

Gold fell more than 1 percent on Tuesday, hitting a 1-1/2 month low as growing hopes that Washington was moving much closer to a deal to avert the "fiscal cliff" triggered a sell-off in safe-haven assets.

Gold fell more than 1 percent on Tuesday, hitting a 1-1/2 month low as growing hopes that Washington was moving much closer to a deal to avert the "fiscal cliff" triggered a sell-off in safe-haven assets.

 The metal dropped sharply after U.S. House of Representatives Speaker John Boehner on Tuesday pledged to press forward on talks to avert the "fiscal cliff" after he held a meeting with fellow Republicans. Wall Street and crude oil rallied on economic optimism.

Lees verder op Reuters.com
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Kredietstatus Grieken omhoog

S&P maakte bekend dat het de beoordeling 'selective default' verhoogt naar B-, waarmee het acute wanbetalingsgevaar van de Grieken geweken lijkt.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Een Europese Unie zonder de euro, kan dat?

Waarom niet? Zeker, op korte termijn zou er economische chaos ontstaan, zouden overheden grenzen sluiten om kapitaalvlucht tegen te gaan en lange rijen vrachtwagens voor de nationale grenzen staan. Toch is het denkbaar, een EU zonder euro, betoogt de Amerikaanse hoogleraar economie en politieke wetenschappen Barry Eichengreen.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Obama wijst belastingplan Republikeinen af

De Amerikaanse president Barack Obama ziet niets in het laatste voorstel van de Republikeinen voor de aanpak van de overheidsfinanciën. Dat liet een woordvoerder van het Witte Huis dinsdag weten.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs