EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37516 tot 37520
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Quo Vadis Obelix? Waarom Frankrijk zijn rijken haat...

Frankrijk raakt niet uitgepraat over de zaak Depardieu, de Franse acteur die zich, zoals bekend, in België gaat vestigen om aan de nieuwe vermogensbelastingen van de socialistische regering Hollande te ontsnappen. De Franse premier Jean-Marc Ayrault noemde de acteur ‘een zielepoot’, terwijl een links parlementslid heeft aangekondigd een wet te willen laten goedkeuren die Fransen die hun land om belastingtechnische redenen ontvluchten de nationaliteit ontneemt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

7 redenen waarom Zwitserland het best geleide land ter wereld is

Zwitserland is een uitzonderlijk stabiel en goed geleid land. Het World Economic Forum noemde het in september het meest concurrentiële land ter wereld en de Zwitsers hebben, in tegenstelling tot hun buurlanden, geen eurocrisis als een zwaard van Damocles boven het hoofd hangen. Er zijn nog tal van andere redenen waarom Zwitserland zo’n geweldig land is. de Duitse econoom Gerd Habermann geeft er zeven op Business Insider.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Zwitserland blokkeert 800 miljoen euro 'Arabisch lentegeld'

Zwitserland blokkeert bijna 1 miljard Zwitserse francs (800 miljoen euro) aan banktegoeden van landen waar vanaf eind 2010 revoluties uitbraken tijdens de zogenoemde Arabische lente.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Wall Street ziet begrotingsdeal naderen

Op de Amerikaanse aandelenmarkten gingen de koersen ook dinsdag stevig omhoog. Beleggers denken dat een compromis over de Amerikaanse begroting tussen Democraten en Republikeinen weer wat dichterbij is gekomen, hoewel kopstukken van beide partijen waarschuwden dat er nog geen akkoord is bereikt.

Als een compromis wordt bereikt, betekent dit dat de automatische bezuinigingen en lastenverzwaringen waarmee andere begin januari een begin zou worden gemaakt, niet doorgaan. Gevreesd wordt dat deze zogenoemde fiscal cliff het herstel van 's werelds grootste economie ernstig zal schaden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Brusselse beurs boekt winst

De Europese beleggers speculeerden dinsdag op een snel compromis over de Amerikaanse 'begrotingsafgrond'. Op Euronext Brussel steeg de Bel20 met 0,67 procent tot een slot van 2.480,36 punten.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs