EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37536 tot 37540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 januari 2013

Werkloosheid Nederland in december gestegen naar 7,2%

De werkloosheid in Nederland is in december opgelopen tot 7,2%, zo maakte het CBS vandaag bekend. Vanaf midden 2011 is de werkloosheid gestaag opgelopen en in 2012 waren er minder mensen die van een uitkering naar een eigen inkomen gingen dan het jaar daarvoor. In december werden er 571.000 werklozen geregistreerd en maakten 340.000 mensen aanspraak op een WW-uitkering.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2013

Indiase economie kan opnieuw versneld groeien in 2013

De Indiase economie kan opnieuw versneld groeien in 2013, hoewel het nog valt af te wachten of het objectief van een groei van het BBP met 8 % kan gerealiseerd worden. Volgens een Bloomberg News survey zou de groei op jaarbasis ‘maar’ 6,5 % bedragen.

Dit percentage moet gerelateerd worden aan een groei met 7,8 % van het BBP over een periode van de laatste 10 jaar, maar ook aan de verwachting van een groei met slechts 5,7 tot 5,9 % tijdens de periode 2012-2013. De Indiase economie zou het uiteindelijk dus toch niet zo slecht doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2013

Column Kees de Kort | Mager jaar voor Duitsland

De groei van de Duitse economie zal in 2013 niet hoger uitvallen dan vorig jaar, heeft de Duitse regering laten weten. De Kort: "In 2011 liep het als een tierelelier: 3 procent, keurig netjes. In 2012 is het gezakt naar 0,7 procent, al niet veel. We zitten nu licht in de min. Dat zal het eerste kwartaal ook wel zo zijn. De regering heeft nu voorspeld dat ze de prestaties van 2012 voor het hele jaar 2013 niet halen. Dus 'we' gaan lager uitkomen dan 0,7 procent."Dat is volgens De Kort ook nog eens bekeken met een optimistische blik. "Het is de meest positieve invalshoek die je kan vinden. De regering gaat niet somberder zijn dan nodig is."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2013

Valutaoorlog: Zwitserse Franc op laagste punt sinds juli

Gisteren zakte de koers van de Zwitserse Franc ten opzichte van de euro opeens snel weg. Sinds september 2011 hanteert de Zwitserse centrale bank een valuta-plafond, wat inhoudt dat de waarde van de Franc ten opzichte van de euro niet verder mag stijgen dan €0,83 (of onder de 1,20 CHF mag zakken). Deze week hoefde de centrale bank het plafond niet te verdedigen, want de munt zakte op de valutamarkt naar 1,2434. Dat is het laagste niveau in een half jaar tijd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2013

China ontkent geknoei met import- en exportcijfers

De markten werden verrast door de sterke groei die China over de maand december bekendmaakte. Meteen stak aan een oude aanklacht opnieuw het hoofd op: de Chinese macro-economische gegevens worden op grote schaal vervalst, we kunnen er geen staat op maken.

Vooral UBS AG en Australia & New Zealand Banking Group Ltd voeren het hoge woord in het koor van commentaarstemmen. De economen van beide banken herhaalden nogmaals dat de Chinese cijfers niet kloppen, hoewel ze daar geen bewijzen van konden voorleggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs