Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 37536 tot 37540
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 16 november 2012

Hoop op nieuwe leider stuwt Nikkei

De hoop op een leiderschapswissel in Japan zorgde vrijdag voor een forse winst van de aandelenbeurs in Tokio. Beleggers reageerden positief op de uitspraken van de voornaamste premierkandidaat, Shinzo Abe, dat de centrale bank meer moet doen om de Japanse economie te stimuleren. Op 16 december worden verkiezingen gehouden in Japan.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 16 november 2012

Redding Britse banken mogelijk miljardenstrop

Groot-Brittanniƫ loopt het risico om 66 miljard pond (82 miljard euro) aan belastinggeld kwijt te raken waarmee de regering in 2008 twee grote banken heeft gered.

De regering zag zich tijdens het hoogtepunt van de kredietcrisis genoodzaakt miljarden te pompen in de Royal Bank of Scotland (RBS) en de Lloyds Banking Group (LBG).

Bron: nieuwsuur.nl
Geplaatst: vrijdag 16 november 2012

Economie krimpt fors, politiek zegt

De nieuwe cijfers over de economie zijn veel slechter dan verwacht. Is het de voorbode van een nieuwe recessie? Fnv-voorzitter Ton Heerts reageert op minister Henk Kamp.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 16 november 2012

Historisch miljardenverlies Amerikaanse post

Officiƫle reden: concurentie. Werkelijke reden: dalende consumptie

De Amerikaanse posterijen lijden dit jaar een historisch verlies van bijna 16 miljard dollar (12,5 miljard euro), drie keer zo veel als vorig jaar.

Zonder overheidsingrijpen ziet de US Postal Service het somber in. De dienst heeft last van het internet en felle concurrentie op de markt voor pakketjes.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 15 november 2012

3 To Do‘s voor Obama over China

Tijdens de verkiezingscampagne hadden Obama en Romney niet zo’n mooie woorden over China. Het ging van manipulator tot oneerlijke handel met Amerika en andere economieën. Maar China blijft de 2e grootste economie ter wereld en de grootste Amerikaanse obligatiehouder. Dit land kan Amerika maar best te vriend houden. Wat kan Obama doen?

[...]