EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37536 tot 37540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Europa verliest 0,5 % bbp door sterke euro

De ongewijzigde rentebeslissing van de ECB kan Europa nog meer economische "groei" kosten. De euro is sinds de

De ongewijzigde rentebeslissing van de ECB kan Europa nog meer economische "groei" kosten. De euro is sinds de

whatever-it-takes toespraak van Mario Draghi op 26 juli met 11 % toegenomen in handelsgewicht. De sterke euro maakt een economisch herstel veel moeilijker.

De Europese centrale bank is de valutaoorlog aan het verliezen. Als enige centrale bank ter wereld zag het zijn balans terug krimpen. Daarnaast houdt de ECB nog steeds vast aan zijn (lage) rentevoet. Hierdoor is de euro een van de sterkste munten de laatste maanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Met de huidige vraag kan zilver naar $ 50

De aangaande valutaoorlog is een van de redenen voor de populariteit van zilver. Net als goud wordt zilver gekocht om zich in te dekken tegen toekomstig waardeverlies van de eigen fiatmunt door de massale geldcreatie in de wereld. Hoe langer dit duurt en hoe minder effect het heeft, hoe argwanender de bevolking wordt en hoe meer ze zich richten op edelmetalen zoals goud en zilver.

Maar de bevolking zal nu eerder zilver kopen dan goud. Zilver is voor de meeste mensen nog betaalbaar terwijl goud eerder gekocht wordt door de grote investeerders. Voor 1 ounce goud kan je immers meer dan 50 ounces zilver kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Japanse regering ontkent manipulatie koers Yen

De Japanse financieminister Taro Aso ontkent met klem de aantijgingen dat zijn land bewust de koers van de Yen naar omlaag duwt om zo een concurrentieel voordeel te bekomen tov de belangrijkste concurrenten op de exportmarkten. Onder andere Duitsland heeft deze beschuldiging al meermaals uitgesproken.

Aso benadrukt dat zijn land op de eerste plaats de strijd tegen deflatie beoogt, de economische plaag die het land nu al decennia lang achtervolgt. De koersval bij de Yen is niet meer dan slechts een gevolg van de anti-deflatiepolitiek. Het woord valuta-oorlog wil Aso dan ook niet in de mond nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

ECB houdt rente onveranderd

De Europese Centrale Bank (ECB) verandert de belangrijkste rentetarieven in de eurozone deze maand niet. Dat meldde de ECB na afloop van de maandelijkse rentevergadering.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Warren Buffet verliest mogelijk $ 300 miljoen met Moody’s

Een van Warren Buffet's grootste wijsheden is: Beleg niet in iets dat je niet kent. Buffet zondigde mogelijk tegen zijn eigen regel en dit kan hem mogelijk $ 300 miljoen kosten. Sinds 30 september is Berkshire Hathaway nog voor 13 % eigenaar van Moody's en dit aandeel kreeg forse klappen de laatste dagen, zo schrijft de Huffington Post.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs