EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37581 tot 37585
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Steeds meer vraag naar uitstel van betaling bij de apotheker

Almaar meer pati├źnten kunnen hun geneesmiddelen niet meer betalen en vragen aan de apotheker om hun betalingen uit te stellen. Dat blijkt uit een tweejaarlijks onderzoek van het vaktijdschrift De Apotheker. Bovendien zorgt de crisis ervoor dat de mensen besparen op hun medicatie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Zweden's vijandigheid t.o.v. Euro was nog nooit zo hoog

In Zweden onderzoekt een Zweeds statistisch bureau, twee keer per jaar, hoe zich de mening van de burgers ten opzichte van de Euro ontwikkeld heeft. De resultaten van het onderzoek van november zijn pas onlangs bekend gemaakt: maar liefst 82.3% stemt tegen de Euro, 9.6% zou de Euro overwegen, 8% weet het niet. De impopulariteit van de Euro heeft een record bereikt. Het verschil met de stemmen in mei 2012 is enorm: toen stemde nog 52% tegen, 11% wist het niet en 37% was voor.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Steun voor Italiaanse bank mag van Brussel

Brussel stemt in met een reddingspakket voor de op twee na grootste Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena. De Europese Commissie ging maandag akkoord met de kapitaalinjectie van 3,9 miljard euro.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Besparingsmaatregelen verstikken de Grieken

Asgrijze wolken en bijtende roken hangen deze winterdagen in de straten van Athene en andere steden in Griekenland. Reden daarvoor is dat veel Grieken overgeschakeld zijn op het verbranden van hout om zich te verwarmen. Op die manier kunnen ze dure huisbrandolie uitsparen. Sinds begin december neemt de illegale houtkap in het Zuid-Europese land bovendien buitensporige proporties aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Rente op staatsschuld PIIGS-landen blijft zakken!

Een jaar geleden rond deze tijd was Italië volop in het nieuws vanwege de sterk gestegen rente op de staatsschuld. Op een 10-jaars lening uit dit land vroeg men eind 2011 een rente van 7%, een niveau dat volgens sommige sommige economen volstrekt onhoudbaar is bij een omvangrijke staatsschuld. Afgelopen zomer was Spanje aan de beurt, want ook dit land moest op een gegeven moment meer dan 7% rente betalen op een 10-jaars lening. Sindsdien bleef het rustig en begon de rente op de schuld van PIIGS-landen te dalen!

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs