EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37581 tot 37585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Spaans bankpersoneel gaat staken

Medewerkers van drie genationaliseerde Spaanse banken gaan de komende tijd staken, zo maakten de vakbonden vandaag bekend. Het bankpersoneel ziet zich geconfronteerd met duizenden ontslagen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Wetsvoorstel voor uitstel schuldenplafond VS

De Republikeinen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden besluiten waarschijnlijk woensdag of ze een tijdelijke verhoging van het schuldenplafond van bijna 4 maanden zien zitten. 

De Republikeinen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden besluiten waarschijnlijk woensdag of ze een tijdelijke verhoging van het schuldenplafond van bijna 4 maanden zien zitten. 

In het voorstel wordt geen bedrag genoemd, maar wel een datum. De Democraten hebben tot 19 mei om een begroting door de Senaat te loodsen waarin flink wordt bezuinigd.

De Verenigde Staten bereiken naar verwachting half februari de wettelijke grens die gesteld is aan de staatsschuld. Verhoging van dit schuldenplafond is alleen mogelijk als beide kamers van het Congres akkoord gaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Warren Buffett: “Schuld is geen probleem”

Warren Buffett werd nog eens geportretteerd door CBS over zijn rijke leven. Buffett zegt aan Rebecca Jarvis dat hij veel geluk heeft gehad in z’n leven. Ook komt zijn leven als de succesvolste belegger aan bod.

Verder bespreken de twee de schuldensituatie van de VS en daar had Buffett het volgende over te zeggen:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

'Ommekeer in schuldencrisis bereikt'

De eurozone heeft in 2012 een ommekeer bereikt in de aanpak van de Europese schuldencrisis. Dat heeft de Franse centralebankpresident Christian Noyer maandag gezegd in een nieuwjaarstoespraak.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

"Britse financiële sector zal komend half jaar 43.000 banen schrappen"

De Britse financiële sector zal volgens een vandaag verschenen rapport van de Confederation of British Industry en PwC in de eerste helft van dit jaar waarschijnlijk 43.000 banen schrappen. Het is het gevolg van kostenreducties en inkrimping van de activiteiten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs