EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37586 tot 37590
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

AEX opent vlak: KPN keldert 11%

De Amsterdamse beurs is vlak van start gegaan. Dé grote veliezer is KPN, dat 11% onderuit gaat.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

India verlaagt groeiprognose

Het ministerie rekent nu op een economische groei van 5,7 tot 5,9 procent, waar eerder nog een groei van 7,85 procent werd voorzien. In de drie maanden tot 30 september groeide het bruto binnenlands product van India met 5,3 procent. naar verwachting neemt het groeitempo toe in met name de tweede helft van 2013, waarin de expansie kan oplopen tot 6 procent.

De inflatie zal ook afnemen, tot 6,8 á 7 procent eind maart.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

'Europese beurzen openen hoger'

De Europese beurzen beginnen maandag waarschijnlijk vlak tot licht hoger aan de laatste volledige handelsweek van 2012. De ogen blijven gericht op de voortslepende begrotingsonderhandelingen in de Verenigde Staten.

De Republikeinen in de Verenigde Staten toonden zich afgelopen weekeinde voor het eerst bereid om belastingvoordelen voor de hoogste inkomens af te schaffen. Voorwaarde is wel dat er flink wordt bezuinigd op de sociale zekerheid. Die handreiking deed de Republikeinse leider John Boehner zaterdag aan president Barack Obama, stelden bronnen in het Witte Huis.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent vlak tot 1 punt hoger

De AEX opent maandag naar verwachting licht hoger, vanwege berichten gedurende het weekeinde dat de Republikeinen bereidt zijn een compromis te sluiten over hogere belastingen in de onderhandelingen om tot een oplossing te komen over de dreigende fiscal cliff, hoewel inmiddels reeds bekend is geworden dat het Witte Huis de voorstellen van de Republikeinen niet aanvaardt.

De AEX-index sloot vrijdag 0,2% hoger op 344,39 punten, de Midkap won 0,1% op 531,61 punten en de Smallcap eindigde 0,3% hoger op 398,02 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Nikkei omhoog na verkiezingswinst LDP

De beurs in Tokio is maandag hoger geëindigd in een overwegend lagere regio. De stemming werd gesteund door de verkiezingswinst van de conservatieve Liberaal Democratische Partij (LDP) afgelopen zondag.

LDP-leider Shinzo Abe pleitte voorafgaand aan de verkiezingen voor meer stimuleringsmaatregelen in Japan. De Nikkei sloot 0,9 procent hoger op 9828,88 punten.Vooral de Japanse energieproducenten werden opgepikt door speculatie dat de LDP de plannen om te stoppen met kernenergie weer op de planken zal leggen.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs