EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37596 tot 37600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

BBC: “Zilver kan tot 500% stijgen”

De zilverprijs heeft nog een hele weg af te leggen als het witte edelmetaal op vergelijkbaar niveau wil geraken zoals de overige edelmetalen.

De zilverprijs heeft nog een hele weg af te leggen als het witte edelmetaal op vergelijkbaar niveau wil geraken zoals de overige edelmetalen.

Dit is ook de BBC niet ontgaan. Men maakte een reportage over de opflakkerende handel in zilver en hoe beleggers steeds meer naar zilver grijpen als bescherming tegen het inflatoire beleid van de centrale banken.

De reporter van dienst merkt zelfs op dat de zilverprijs nog een potentieel heeft van 500% stijging in de komende 3 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Goud wederom profiteur van 'Bernanke boost'

Vandaag heeft goud weer weten te profiteren van de Bernanke show van eerder vanmiddag. Bernanke gaf aan dat het economische herstel nog steeds zeer fragiel is, en het daarom onwaarschijnlijk is dat de FED op korte termijn zal stoppen met het programma om grote hoeveelheden geld in de economie te pompen om deze weer op de rails te krijgen. De prijs van goud wist vandaag omhoog te klimmen met ongeveer 0,8%, waarbij het edelmetaal de dag afsloot op een koers van net iets boven de 1680 dollar per troy ounce.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Goudproductie Zuid-Afrika in november opnieuw lager

De goudproductie van Zuid-Afrika ondervindt nog steeds hinder van de stakingen van afgelopen zomer. In november viel de productie 32,2% lager uit dan een maand geleden. Ook toen was de productie al lager als gevolg van werkonderbreking bij diverse goudmijnen. De productie was in november 1,1% hoger dan diezelfde maand vorig jaar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Grafiek: Goud versus Amerikaanse staatsschuld en monetaire basis

De relatie tussen goud en geld is soms goed samen te vatten in een grafiek. Aan de hand van historische data heb ik een grafiek samengesteld die de correlatie weergeeft tussen de goudprijs in dollars en de Amerikaanse monetaire basis. Over de langere termijn gezien lijken deze twee lijnen elkaar te volgen. Vooral de laatste jaren lopen de twee lijnen angstvallig dicht bij elkaar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Fitch dreigt rating Frankrijk, VK en VS te verlagen

De AAA-waarderingen van Frankrijk, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk komen dit jaar onder druk te staan, laat kredietbeoordelaaar Fitch weten. Volgens Fitch kampen die drie landen met een zwakke economische groei en hoge schulden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs