EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37596 tot 37600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

10.000 ambtenaren meer op vijf jaar

De 308 Vlaamse steden en gemeenten hebben vandaag ruim 200.000 ambtenaren in dienst. Dat zijn er 10.000 meer dan vijf jaar geleden. Daardoor is het budget voor personeelsuitgaven van de Vlaamse gemeenten en OCMW's gestegen van 50 naar 60 tot 70 procent. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG), die in de Concentrakranten staan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Argentinië bevriest 2 maanden lang de prijzen... De kroniek van een aangekondigde dood?

Hyperinflatie dreigt nu de Argentijnse president Cristina Kirchner de prijzen van alle supermarktproducten voor twee maanden bevriest. ZeroHedge omschrijft de onafwendbare gevolgen van een dergelijk beleid:

Hyperinflatie dreigt nu de Argentijnse president Cristina Kirchner de prijzen van alle supermarktproducten voor twee maanden bevriest. ZeroHedge omschrijft de onafwendbare gevolgen van een dergelijk beleid:

Argentijnse consumenten zullen deze twee maanden ongetwijfeld gebruiken om grote voorraden in te slaan nu de prijzen artificieel laag blijven en de rekken (voorlopig) nog vol liggen. Daarna zal de inflatie terugkeren en zulle talloze kleine winkels de deuren moeten sluiten.

Buitenlandse ketens zullen het land zo snel mogelijk proberen te verlaten omdat iedereen de bui nu al ziet hangen: de prijscontroles zullen falen, waarna de overheid zal reageren met nog meer controles en nationaliseringen. Het eindresultaat wordt dan hyperinflatie.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

'ECB moet personeelsbestand verdubbelen om nieuwe rol waar te maken'

Om het plan van de bankenunie in de praktijk om te zetten, zal de Europese Centrale Bank volgens de Financial Times ongeveer 2.000 bijkomende personeelsleden aanwerven – een verdubbeling van de bestaande mankracht. Dat staat in een (niet-bindend) rapport dat door Mario Draghi en de ECB-raad werd besteld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

JP Morgan heeft 'geheime geldkamer'

Jamie Dimon is speaking at the South Florida Economic Summit right now and Bloomberg TV is airing his talk.

Jamie Dimon is speaking at the South Florida Economic Summit right now and Bloomberg TV is airing his talk.

The JP Morgan CEO hasn't said anything super surprising — he got to the "widest, deepest, most liquid capital markets" quote and also reiterated his bank's commitment to Europe — but he did say something in passing that piqued Business Insider's interest.

It was about a "secret money room" JP Morgan. Here's what he said:

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Let’s party like it’s 2007?

Er zijn 2 verschillende soorten enthousiasme op de beurs. Er is groot optimisme, zoals bij een tussentijdse top in 2009 en er is extreme euforie, zoals in 2007. In het begin van de week leek een correctie in de maak, maar de dag erna is daar al niets van te merken. Het huidige sentiment lijkt dan ook meer op euforie, zoals in 2007,… vlak voor de bear market begon.

Ook in 2007 was alles goed, waarderingen werden steeds hoger gezet, speculanten vertrouwen op de liquiditeit, de media ziet niets anders dan positieve evoluties,… Het meest opvallende is misschien nog wel dat diegene die de rally van 2009 – heden hebben gemist nu ook positief zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs