EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3761 tot 3765
Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2017

Zwemmen met betonnen voeten

De economische groei is in zowel de VS als Japan opmerkelijk laag. Historisch laag zelfs, meent BNR's macro-econoom Kees de Kort. Ook in Europa geen cijfers om trots op te zijn. Zeker als het aankomt op Griekenland: daar staat het volgende conflict alweer te wachten.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2017

TA Zilver Analyse Roy

Afgelopen week werd een week die het beste beschreven kan worden als een consolidatiefase.

Afgelopen week werd een week die het beste beschreven kan worden als een consolidatiefase.

Na de zwarte candle van vorige week vrijdag gaf ik aan dat het vermoeden bestond dat er nog een aanval zou kunnen volgen op het doorbroken 50 d. MA. Het leek er in eerste instantie op dat de stieren dit vermoeden onder het tapijt wilden vegen door direct op maandag hogere niveaus op te zoeken door richting het topje van $17.36 te koersen maar later kwamen ze er toch op terug.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2017

Telefoontje tussen Poetin en Trump geeft investeerders hoop

Zaterdag hielden de Amerikaanse president Trump en zijn Russische collega Poetin voor het eerst een telefonisch onderhoud. Volgens Moskou en Washington bevestigden beide wereldleiders hun voornemen om de onderlinge relaties gevoelig te verbeteren en nauwer samen te werken in de strijd tegen het terrorisme.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2017

Zwitserland steeds minder aantrekkelijke bestemming voor rijkemansgeld

De aandelen van de Zwitserse bank UBS kregen vrijdag een klap van 4% te incasseren. Dat gebeurde nadat bij de presentatie van de kwartaalresultatebn bekend raakte dat klanten bij de bank 15 miljarden dollar hadden weggehaald. Zo’n 4 jaar geleden onderging UBS een grote herstructurering en verlegde daarbij zijn focus van zijn investeringsbank ( het verhandelen van aandelen en obligaties voor institutionele investeerders) naar die van zijn private banking (het beheer van het fortuin van rijke particulieren).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2017

Griekenland ontmoedigt contant geld met nieuwe belasting

De Griekse regering heeft een nieuwe manier gevonden om het gebruik van contant geld te ontmoedigen. Met ingang van dit jaar zijn belastingbetalers verplicht om een bepaald percentage van hun uitgaven met een bankpas of via internetbankieren te doen.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs