EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37601 tot 37605
Geplaatst op: zondag 16 december 2012

'Republikeinen VS slikken meer belasting rijken'

De Republikeinen in de Verenigde Staten tonen zich voor het eerst bereid om belastingvoordelen voor de hoogste inkomens af te schaffen.

De Republikeinen in de Verenigde Staten tonen zich voor het eerst bereid om belastingvoordelen voor de hoogste inkomens af te schaffen.

Voorwaarde is wel dat er flink wordt bezuinigd op de sociale zekerheid. Die handreiking heeft de Republikeinse leider John Boehner zaterdag aan president Barack Obama gedaan, stelden bronnen in het Witte Huis.

Als de beweringen kloppen, zou het de eerste keer zijn dat Boehner wijkt van zijn standpunt dat belastingverlagingen voor iedereen verlengd moeten worden, dus ook voor de best verdienende 2 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Goud en zilver report (Week 50)

Afgelopen week gingen de prijzen van goud en zilver opnieuw onderuit, ondanks de aankondiging van een nieuwe stimuleringsronde door de Federal Reserve op woensdag. De goudprijs ging in een week tijd van €1318,60 naar €1.288,45 per troy ounce, een prijsdaling van 2,28%. De prijs van zilver zakte nog iets meer weg, van €822,51 naar €788,30 per kilo. Dat is een daling van 4,16%.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Baas Europees noodfonds is ongerust over Italië

Klaus Regling, de directeur van het Europese noodfonds ESM, is ongerust over de politieke situatie in Italië. Dat zegt hij in een interview met het Duitse weekblad Focus. Regling heeft er vertrouwen in dat de eurocrisis binnen afzienbare tijd opgelost geraakt. Maar een mogelijk vertrek van de Italiaanse premier Mario Monti zou roet in het eten kunnen gooien.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

'Grieks herstel kan in 2014 van start gaan'

De Griekse economie zou vanaf de tweede helft in 2013 weer kunnen gaan groeien waarna in 2014 het herstel kan worden ingezet.

Dit verklaart de Griekse minister van Financiën, Yannis Stournaras, in een interview met dagblad Imerisia, zo meldt Reuters.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Wellink noemt ECB-toezicht een noodoplossing

Dat stelt de voormalige centralebankpresident Nout Wellink in een interview met de Duitse krant Handelsblatt dat dinsdag wordt gepubliceerd.

Op korte termijn is er geen alternatief voor de beslissing om de ECB verantwoordelijk te maken voor het toezicht, stelt Wellink. ''Maar die oplossing voor de korte termijn kan niet permanent worden.''

Lees verder op nuzakelijk.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs