EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37601 tot 37605 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Politiek spreekt over repatriëring Nederlandse goudvoorraad

Nadat Duitsland vorige week bekendmaakte dat het een deel van de goudvoorraden wil repatriëren, gaan er nu ook stemmen op om de Nederlandse goudvoorraad weer terug te halen naar de eigen kluis. Het is een trend aan het worden: centrale banken die weer de beschikking willen hebben over hun eigen fysieke goud. 

Duitsland heeft inmiddels aangegeven dat het in stappen zijn fysieke goudvoorraad wil laten terugkeren naar de Bundesbank. In Nederland komt de discussie nu eindelijk ook echt op gang omtrent de Nederlandse goudvoorraad. CDA Kamerlid Eddy van Hijum heeft inmiddels al

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Het kleine Cyprus kan het grote Europa nog compleet op stelten gaan zetten

Hoe zwaar weegt Cyprus binnen Europa? De vraag stellen is ze eigenlijk al beantwoorden: niemand neemt dit eiland – dat bijzonder geliefd is bij Russische toeristen – au serieux. Dat Cyprus financieel in de knoei zit, zal dan ook nauwelijks iemand interesseren.

Het is veel te klein om de financiële markten te verontrusten, dat denkt men alleszins in de marktzalen. Maar UBS liet eind vorige week een kritisch geluid horen. Het eiland in de Middellandse Zee is groot genoeg om de knuppel weer in het Europees hoenderhok te gooien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Schuldenplafond is de ‘Big Wildcard’

De bedrijfsresultaten hebben in de US tot dusver niet veel emoties losgeweekt. Er waren er goede (General Electric), minder goede (American Express) en slechte (Intel) bij, maar echt dramatische missers hebben we tot dusver nog niet moeten optekenen.

Daar kan deze week verandering in komen, want de agenda staat proppensvol gevuld met bedrijfresultaten. De resultaten van Apple worden ongetwijfeld een ‘Big Wildcard’, ze kunnen het tempo van de beurs maken of kraken. We zien Microsoft of andere technobedrijven daar niet meer toe in staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Mohamed El-Erian's 'New Normal' loopt ten einde - keerpunt Amerika is dichtbij

In 2009, Mohamed El-Erian, CEO of PIMCO – the world's biggest bond fund manager – coined the term "new normal" to describe the period of economic malaise the U.S. would experience in the wake of the biggest recession of a generation.

The "new normal" was characterized by below trend growth, high unemployment, and ultra-low interest rates as the U.S. suffered the economic consequences of the crisis.

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: zondag 20 januari 2013

Evans-Pritchard: "De geboorte van een nieuwe goudstandaard"

Zowel de euro als de dollar kennen hun problemen. De Europese schuldencrisis lijkt de komende jaren nog het nieuws te gaan domineren, terwijl de Amerikaanse dollar massaal wordt bijgedrukt door de Federal Reserve. Biedt goud een oplossing? En in welke vorm moeten we goud dan gebruiken? Een vertaling van het artikel van Ambrose Evand-Pritchard van de Telegraph!

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs