EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37631 tot 37635 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 12 januari 2013

Goud en zilver report (Week 2)

Afgelopen vrijdag gingen de prijzen van zowel goud als zilver opeens sterk omlaag, waardoor de stijging van de dag ervoor in $ bijna volledig ongedaan werd gemaakt. Netto zijn beide edelmetalen deze week weer wat goedkoper geworden. De goudprijs sloot afgelopen vrijdag op €1246,23, een daling van 1,6% ten opzichte van een week eerder. De spotprijs voor een kilo zilver ging met ongeveer een tientje naar beneden en stond vrijdag bij sluiting van de handel op €734, een daling van 1,36%.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 januari 2013

Grafiek: China importeerde in november 90,8 ton goud

China heeft in de maand november van vorig jaar voor 90,8 ton aan fysiek goud ingevoerd via Hong Kong, de doorvoerhaven voor het Chinese vasteland. Daarmee komt de totale Chinese import van goud over de eerste elf maanden van 2012 uit op 720 ton. Als de import in december vergelijkbaar is met die van de rest van het jaar heeft China alleen dit jaar al meer goud geïmporteerd dan de totale omvang van de Japanse goudreserve.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

'Banken moeten hypotheken mogelijk afboeken'

De dalende huizenprijzen en de slechte economie kunnen banken dwingen om hypotheekschulden af te schrijven.

De dalende huizenprijzen en de slechte economie kunnen banken dwingen om hypotheekschulden af te schrijven.

Dat stelt de hoofdeconoom van de Amerikaanse bank Citigroup, Willem Buiter, in een interview dat zaterdag in Het Financieele Dagblad wordt gepubliceerd.

De vermaarde Nederlandse econoom verwacht dat afschrijvingen zich voordoen als de prijzen nog eens met 20 procent dalen ''of als de recessie zoals verwacht nog een jaar doorzet''. Hij wijst erop dat al 800.000 huishoudens kampen met een schuld die hoger is dan de waarde van hun woning. ''Als de prijzen nog eens 20 procent dalen, zijn dat er een miljoen.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

Beurs sluit week met verlies af

De Europese beurzen sluiten vandaag af met verlies. In Brussel is de Bel20 met 0,34 procent gedaald tot een slot van 2.496,80 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

'JPMorgan op het matje bij autoriteiten'

Dat meldden bronnen vrijdag. Het gaat om de manier waarop de bank let op transacties en pogingen tot witwassen vanuit landen waartegen de VS sancties heeft lopen.

Dat meldden bronnen vrijdag. Het gaat om de manier waarop de bank let op transacties en pogingen tot witwassen vanuit landen waartegen de VS sancties heeft lopen.

Ook transacties van personen die verdacht worden van terrorisme of mensenhandel zou de bank naar verluidt beter in de gaten moeten houden.

Volgens de bronnen zal JPMorgan er op dit moment nog met een berisping afkomen. Een geldboete is nu nog niet aan de orde. Vorig jaar moesten twee Britse banken wel forse boetes betalen wegens betrokkenheid bij witwassen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs