EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37631 tot 37635 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Argentinië staat aan de vooravond van hyperinflatie

Tot op heden heeft Argentinië het inflatieniveau nog redelijk onder controle. Hoewel de munt in waarde daalt en het land uitgesloten is van financiering via internationale markten, blijven de gevolgen beperkt. Maar de huidige regering heeft beslist om de prijzen in de supermarkten tijdelijk te bevriezen. Dit kan leiden tot hyperinflatie eens deze maatregel een einde neemt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Crisis op de beurs ? Hoezo crisis ?

De Amerikaanse beurzen noteren opnieuw boven hun pre-crisisniveau. Toch zijn het niet de westerse beurzen die het best presteren. De laatste noteringen in onze contreien vallen in het niets in vergelijking met de prestaties van de aandelenbeurzen in verschillende opkomende economieën. Dat valt af te leiden uit onderstaande grafiek, die door het weekblad The Economist werd gepubliceerd.

De lichtblauwe ijn geeft de stijging weer in vergelijking met het begin van de crisis eind 2007. De donkerblauwe lijn de stijging in vergelijking met een jaar geleden. De beste prestatie werd door Thailand neergezet. Thaïse aandelen zijn vandaag gemiddeld een kleine 200% meer waard dan 5 jaar geleden.

Lees verder op express.be
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

China kocht vorig jaar 834,5 ton goud via Hong Kong

China heeft in december 114,4 ton goud geïmporteerd via doorvoerhaven Hong Kong. Daarmee komt de totale bruto import van goud over heel 2012 uit op 834,5 ton, een stijging van 94% ten opzichte van 2011. Netto bleef er in november en december ongeveer 70% van dat volume over, nog steeds een gigantische hoeveelheid. Het is de vraag hoeveel van dat goud gekocht is door de Chinese centrale bank.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

We moeten af van de systeembanken

Wat is het probleem van het huidige monetaire systeem?‘. In dit nieuwe stuk gaat hij, naar aanleiding van de redding van SNS, in op de systeembanken. | Sinds de redding van SNS Reaal op 1 februari door de Nederlandse overheid, is de discussie over bankiers bonussen weer flink opgelaaid. Dit keer is de zondebok oud SNS topman Sjoerd Van Keulen die in 2006 verantwoordelijk was voor de aanschaf van Property Finance, het vastgoed pakket dat SNS later in grote problemen zou brengen. Van Keulen ontving in de jaren die hij bij SNS werkzaam was als CEO ruim 1 miljoen euro aan bonussen, en daar lijkt nu veel verontwaardiging over te zijn ontstaan. Het gaat dus niet over de miljoenen aan salaris die Van Keulen in dezelfde periode ontving – dat wordt blijkbaar als een redelijke vergoeding gezien.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Japan gaat binnen vijf jaar failliet

Over één of anderhalf jaar wordt Japan het toneel van een nieuwe financiële crisis, die binnen vijf jaar zal uitmonden in een faillissement.

[...]

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs