EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3766 tot 3770
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

ECB-bestuurder hoopt voor 2018 opkoopprogramma verder af te bouwen

Sabine Lautenschläger, bestuurder bij de Europese Centrale Bank, hoopt dat voor het einde van het jaar het opkoopprogramma van de centrale bank verder kan worden afgebouwd.

Ze zegt verder in een interview met Deutschlandfunk dat de inflatie nog meer moet stijgen voordat de rentetarieven van de ECB kunnen worden verhoogd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

China past strategie niet aan om protectionisme Trump

China gaat de ontwikkelingsstrategie voor de industrie niet aanpassen vanwege plannen van de Amerikaanse president Donald Trump om banen in de Verenigde Staten te houden.

"We houden deze maatregelen in de gaten, maar het zal niet de ontwikkeling van de Chinese industrie beïnvloeden", aldus de industrieminister Miao Wei.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 19 februari 2017

Rusland nog altijd de belangrijkste olieleverancier van Nederland

Volgens de cijfers van het CBS importeerde Nederland afgelopen jaar 53,8 miljoen ton aardolie-grondstoffen. Dat is iets minder dan in 2015 toen er 54,0 miljoen ton werd geïmporteerd. De grootste import van aardolie-grondstoffen werd opgetekend in 2010: 56,3 miljoen ton.

Van die 53,8 miljoen ton in 2016 was 39,2% afkomstig uit Rusland. In 2015 kwam 27,4% uit Rusland.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: zondag 19 februari 2017

China stopt koolimport uit Noord-Korea

China zet de import van steenkool uit Noord-Korea met ingang van zondag voorlopig stop. Het besluit is een gevolg van het instellen van economische sancties door de Verenigde Naties.

Het Chinese ministerie van Economische Zaken in Peking deelde zaterdag mee dat de import tot 31 december dit jaar wordt stilgelegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 19 februari 2017

Merkel spreekt van 'probleem met waarde euro'

Volgens de Duitse bondskanselier Angela Merkel is er een probleem met de waarde van de euro. Dit zou te wijten de Europese Centrale Bank, die haar beleid aanpast ten gunste van de zwakkere landen in de eurozone, waarbij te weinig rekening wordt gehouden met Duitsland.  

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs