EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37656 tot 37660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2013

Fed zag pas laat bedreiging in huizencrisis

De toestand op de financiële markten was wel het hoofdthema van een bestuursvergadering van de Fed op 7 augustus 2007. De bestuurders besloten evenwel dat er onvoldoende aanwijzingen waren dat een ernstige crisis aanstaande was. Nog geen 3 dagen later moest de Fed voor het eerst ingrijpen door extra liquiditeit in de financiële markten te pompen.

De escalatie van de problemen op de woningmarkt vormde een jaar later de aanzet tot een wereldwijde financiële crisis. De effecten van die crisis en de recessie die er het gevolg van was, werken nog altijd door.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2013

Griekse schuld blijft te hoog zonder nieuwe steun van EU

Zonder "rechtstreekse transfers van de Europese Unie voor de Griekse begroting", zal de Griekse schuld te hoog blijven. Dat meent Poul Thomsen, de plaatsvervangende directeur voor Europa van het IMF. Volgens Thomsen heeft de Europese Unie zich daartoe in december geëngageerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2013

Chinese yuan steeds populairder voor internationale betalingen

De Chinese munt, die zowel yuan als renminbi genoemd kan worden, wint de laatste jaren aan populariteit. Binnen het internationale SWIFT betalingssysteem steeg de Chinese valuta van de 20e naar de 14e plaats begin augustus 2012. De munt staat nu boven de Deense kroon en onder de Russische roebel in de ranglijst van meestgebruikte valuta. De eerste plaats wordt ingenomen door de euro, de Amerikaanse dollar neemt de tweede plaats in.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2013

Morgan Stanley vuurt alle cilinders af

We bevinden ons in de tweede helft van januari en dus staan de Amerikaanse kwartaalcijfers op de beurs van Wall Street centraal. Vanmiddag maakte de zakenbank Morgan Stanley de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en die bleken zonder meer uitstekend te zijn.

In drukke handel noteert de beurskoers van Morgan Stanley duidelijk hoger, waarbij zelfs een nieuwe piek voor de afgelopen 52 weken wordt neergezet. Het aandeel was het beursjaar 2013 overigens goed gestart, de koers is sinds 1 januari al met 8 % gestegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2013

Economische groei China op zwakste niveau in 13 jaar

Over het hele jaar bekeken komt de economische groei in China uit op 7,8 procent, het zwakste niveau in 13 jaar. Dat blijkt uit data van het Chinese bureau voor de statistiek.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs