EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37661 tot 37665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2013

93.700 huishoudens deden beroep op NHG in 2012

In 2012 hebben in totaal 93.700 huishoudens de aankoop van een woning gefinancierd met NHG. In 2012 heeft binnen de NHG-kostengrens (€ 320.000) ongeveer 90% van de kopers gekozen voor een lening met NHG. In deze onzekere economische omstandigheden kiezen kopers dus massaal voor de mogelijkheid met NHG veilig en verantwoord te lenen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2013

US Mint tijdelijk door voorraad 2013 Silver Eagle munten heen

De US Mint heeft de verkoop van Silver Eagle munten tijdelijk stopgezet, omdat het volledig door haar voorraad van nieuwe 2013 munten heen is. De verkoop aan dealers wordt pas in de week van 28 januari hervat, als de voorraad weer is aangevuld. De munten worden geslagen in de West Point locatie van de US Mint, gelegen in New York. De US Mint heeft in januari al meer dan 6 miljoen troy ounce aan Silver Eagle's verkocht.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2013

Recessie Italië in 2013 nog dieper

De recessie in Italië zal dit jaar dieper zijn dan eerder werd gevreesd. De Italiaanse economie krimpt naar verwachting met 1 procent in 2013, terwijl eerder werd gerekend op een teruggang van 0,2 procent. Dat maakte de Italiaanse centrale bank vrijdag bekend.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2013

Grieken beginnen al met eigen valuta, de TEM.

Steeds meer Grieken zien in dat hun toekomst dan mogelijk gedwongen wel bij de Euro en Eurozone ligt, maar dat het niet inhoudt dat ze zelf ook alles met die Euro moeten blijven doen.

Steeds meer Grieken zien in dat hun toekomst dan mogelijk gedwongen wel bij de Euro en Eurozone ligt, maar dat het niet inhoudt dat ze zelf ook alles met die Euro moeten blijven doen.

De lokale munt is in opkomst in Griekenland en naar ik hoop ook in onze lage landen.

In een deel van Griekenland is de Tem ingevoerd. 1300 Grieken hebben zich al opgegeven voor het gebruik van deze lokale munt.

Deze mensen organiseren al lokale markten en bartering overeenkomsten waarbij ze hun eigen munt gebruiken in plaats van de slecht verkrijgbare Euro.

Lees verder op vrijspreker.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2013

Column Kees de Kort | Sneller afboeken

Bedrijven die een grote overname hebben gedaan, boeken die sneller af dan voorheen. Neem Rio Tinto, zegt Kees de Kort. Daarvan werd gisteren bekend dat de topman opstapte in verband met zo'n enorme afschrijving. De Kort: "Dat Rio Tinto is een groot mijnbouwconcern uit Engeland met wereldwijde belangen. Die hebben in 2007 voor een enorm bedrag, zo'n 38 miljard dollar, een Canadees bedrijf overgenomen."Hij gaat verder: "Ondertussen hebben ze die overname voor de helft afgewaardeerd. Dan zou je misschien zeggen: ja, èn? Maar in die tijd, 2006 en 2007, waren grote overnames volstrekt normaal. Dat vonden we ook allemaal fantastisch. Dus ik denk dat we de komende maanden nog veel meer van dit soort bedragen gaan horen."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs