Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 37661 tot 37665
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Europese staatsobligaties sluiten vrijwel vlak

Duitse bunds zijn dinsdag vrijwel vlak gesloten, waarbij beleggers een pas op de plaats maken vanwege de aanhoudende zorgen over Griekenland en de dreigende 'fiscal cliff' in de VS.

Het staatspapier leverde daarmee zijn winsten van eerder op de dag gedurende de tweede helft van de handelsdag in. Rond het middaguur noteerden de bunds 16 basispunten hoger, in vergelijking met het slot een dag eerder.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

In 2013 herleven de goudaandelen

Goud aandelen doen het over het algemeen slecht tijdens verkiezingsjaren. Zo ook dit jaar. Op onderstaande grafiek is de prestatie van de Philadelphia Stock Exchange Gold and Silver Index (XAU) te zien tijdens verkiezingsjaren in Amerika. Naar mate de verkiezingen dichterbij komen, stijgt de underperformance.

[grafieken]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

LBMA: "Goudreserve China kan maar één kant op"

LBMA: "Goudreserve China kan maar één kant op" China diversificeert haar reserves door meer goud te kopen, zo constateert de LBMA. Het land wil haar reserves meer diversificeren richting goud en heeft volgens de laatste gegevens uit 2009 nog maar 2% van haar reserves in het edelmetaal zitten. Het ligt in lijn der verwachting dat China haar goudvoorraad als onderdeel van de totale reserves zal blijven uitbreiden.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Zilver populairder dan goud op 'Dhanteras' festival India

India is samen met China verantwoordelijk voor een aanzienlijk gedeelte van de wereldwijde vraag naar goud en zilver. Daarom blijven we deze markten nauwlettend in de gaten houden. Afgelopen weekend was er een groot festival in India, waarop traditioneel veel goud en zilver gekocht wordt. Tijdens het feest van afgelopen zondag was het grijze edelmetaal meer in trek dan het goud.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Verzekeraars vrezen strop voor woningeigenaar

Voor vele duizenden woningeigenaren met een spaar- of levenhypotheek dreigt een fiscale strop zonder dat zij zich daarvan bewust zijn. Met die waarschuwing komen de Organisatie van Financiƫle Dienstverleners (OvFD) en het Verbond van Verzekeraars dinsdag.