EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37671 tot 37675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Koeweit op de prairie: NASA maakt verandering in de Amerikaanse economie zichtbaar vanuit de ruimte

Nachtelijke ruimtefoto’s van de V.S. tonen duidelijk aan dat Amerika verandert. Tim Fernholz en Ritchie King van Quartz vestigen de aandacht op een nieuwe “lichtvlek” in Noord-Dakota, net ten zuiden van de Canadese grens. Deze regio, door de lokale bevolking “Koeweit op de prairie” genoemd, is het nationaal centrum voor aardgasextractie.

De controversiële technologie die gebruikt wordt om water en chemicaliën in de bodem te pompen om openingen te creëren en toegang te krijgen tot aardgas en olie heet 'fracking' en gaat dag en nacht door. Overigens gaat 29% van het gas dat ontsnapt verloren omdat sommige bedrijven enkel geïnteresseerd zijn in de meer winstgevende olie errond.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Blok heeft geen alternatief voor woningmarkt

Blok is ervan overtuigd dat het kabinet Rutte-II een gebalanceerd pakket met maatregelen heeft doorgevoerd waarmee de woningmarkt weer op gang komt. Maatregelen om de markt eerder een impuls te geven zouden volgens hem alleen maar tot afwachtgedrag leiden.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

NMBS-Groep werft 1.500 nieuwe werknemers aan

In 2013 zal de Nationale Maatschappij van de Belgische Spoorwegen (NMBS) 1.500 werknemers aanwerven. De aanwervingen zijn nodig om het grote aantal medewerkers te vervangen die op pensioen gaan en om de talrijke mobiliteitsuitdagingen aan te kunnen, aldus de NMBS Groep.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Cyprus is Europa's nieuwe hoofdpijndossier

De Europese miljarden-steun aan Cyprus stelt de banktegoeden van corrupte Russen veilig. Dat is lastig te verkopen in de noordelijke eurolanden.

De Europese miljarden-steun aan Cyprus stelt de banktegoeden van corrupte Russen veilig. Dat is lastig te verkopen in de noordelijke eurolanden.

Het eilandstaatje Cyprus heeft dinsdag het roterende voorzitterschap van de Europese Unie overgedragen aan Ierland. Verlost van deze Europese verantwoordelijkheid kunnen de autoriteiten van het kleine Cyprus zich volledig richten op het behoeden van hun eiland voor een faillissement.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Huis VS stemt in met tijdelijke verhoging schuldenplafond

Het Huis van Afgevaardigden, de Amerikaanse Tweede Kamer, heeft ingestemd met een tijdelijke verhoging van het schuldenplafond.

Dat meldt persbureau Bloomberg woensdag. De Senaat, vergelijkbaar met de Nederlandse Eerste Kamer, moet haar akkoord nog geven.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs