Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 37671 tot 37675
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Zilver populairder dan goud op 'Dhanteras' festival India

India is samen met China verantwoordelijk voor een aanzienlijk gedeelte van de wereldwijde vraag naar goud en zilver. Daarom blijven we deze markten nauwlettend in de gaten houden. Afgelopen weekend was er een groot festival in India, waarop traditioneel veel goud en zilver gekocht wordt. Tijdens het feest van afgelopen zondag was het grijze edelmetaal meer in trek dan het goud.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Verzekeraars vrezen strop voor woningeigenaar

Voor vele duizenden woningeigenaren met een spaar- of levenhypotheek dreigt een fiscale strop zonder dat zij zich daarvan bewust zijn. Met die waarschuwing komen de Organisatie van Financiƫle Dienstverleners (OvFD) en het Verbond van Verzekeraars dinsdag.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Kleine uitslagen op Europese beurzen

De Europese beurzen bleven dinsdag dicht bij de slotstanden die maandag werden bereikt. Beleggers namen een afwachtende houding aan nadat het besluit over de uitbetaling van het volgende deel van de noodsteun aan Griekenland werd uitgesteld. Ook woog een sterker dan verwachte afname van een Duitse vertrouwensindex op de koersen.

De AEX-index in Amsterdam noteerde een uur voor het slot 0,3 procent hoger op 333,29 punten. De MidKap-index daalde 0,1 procent tot 518,67 punten. De beurzen in Londen en Frankfurt daalden 0,1 procent, terwijl de CAC40 in Parijs 0,2 procent steeg.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Europarlement zegt af voor overleg begroting

Het Europees Parlement (EP) weigert later dinsdag aan te schuiven bij het overleg met de EU-lidstaten over de begroting van dit en volgend jaar. Voorzitter Martin Schulz van het EP heeft dit dinsdagmiddag gezegd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Wall Street opent lager

In New York zijn de Amerikaanse beurzen dinsdag lager geopend. De onzekerheid over de extra steun aan Griekenland en de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten wegen op het sentiment.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na aanvang van de handel 0,4 procent lager op 12.762 punten. De brede S&P 500 daalde 0,5 procent tot 1373 punten en technologiebeurs Nasdaq verloor 0,8 procent tot 2880 punten.