Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 37676 tot 37680
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

'Banken krijgen indirect miljardensubsidie'

De vier grootste Nederlandse banken ontvangen jaarlijks een verborgen subsidie van tussen de 4 en 12 miljard euro.

Dit is het geld dat ze besparen op hun financieringskosten, omdat de Nederlandse Staat garant staat als ze in de problemen komen. Dat schrijft de Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen in een donderdag gepubliceerd rapport.

Bron: goedgevoel.be
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Nieuw: haar kleuren met 100 gram puur goud

Wie hunkert naar echte gouden lokken heeft hopelijk bergen geduld op overschot. Eerst moeten de haren namelijk gebleekt worden tot ze wit zijn om ze vervolgens meer dan zeven uur te kleuren vooraleer de eerste toetsen goud zichtbaar zijn. Wil je volwaardige gouden lokken, dan moet je maar liefst twee weken wachten.

De splinternieuwe haarkleur heeft bovendien een bizarre bijwerking. Het haar zal namelijk fluorood oplichten onder uv-lampen. Leuk extraatje voor echte feestbeesten. De rode kleur is het resultaat van gouden nanopartikels die reageren met de haarvezels.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Wall Street viert Thanksgiving Day

De Amerikaanse beurzen zijn donderdag gesloten vanwege Thanksgiving Day. Vrijdag is Wall Street maar een halve dag open en worden de deuren om 19.00 uur (Nederlandse tijd) gesloten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Nog meer beren op de weg

De Rydex cash flow ratio geeft een beeld van het sentiment onder de beleggers van de Rydex beleggingsfondsen. De ratio duidt momenteel aan dat de beleggers nog steeds heel voorzichtig zijn en dat de beren nog steeds terughoudend zijn om hun geld terug aan het werk te zetten.

Het optimisme daalt en de ratio heeft een niveau bereikt die in juni een belangrijke bodem aanduidde op de markt. Als de beurzen hun stijgende trend zouden verder zetten, zitten ze momenteel op een belangrijk laagtepunt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Spanje haalt vers kapitaal voor 2013 op

Het aangeslagen Europese zwaargewicht Spanje heeft probleemloos vers kapitaal opgehaald. De nieuwe middelen zijn al bedoeld voor 2013.