EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37686 tot 37690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Doug Casey interviewt Peter Schiff over de rente, inflatie en goud!

We kwamen uit op een recente opname van twee legendes uit de financiële wereld – Doug Casey en Peter Schiff -  die een uitgebreid gesprek met elkaar voerden over de stand van het financiële systeem en de economie.

Zoals we beide heren kennen gaan ze geen ontwerp uit de weg en pakken ze uit met geweldige visies inzake de markten voor edelmetalen, de obligatiemarkten en de Fed, inflatie en zoveel meer…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Europese beurzen massaal in het rood door toenemende onzekerheid

De beurzen in Europa gingen vandaag, na het stevige herstel van de voorbije weken, sterk in het rood. Ze zijn het slachtoffer van winstnemingen, nu de politieke onzekerheid over Spanje en Italië weer toeneemt. De Spaanse beurs dook 3,77 procent lager, in Milaan ging de index zelfs 4,5 procent in het rood.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Grieken claimen bezuinigingssucces

De harde bezuinigingsmaatregelen in Griekenland lijken hun vruchten af te werpen.

De harde bezuinigingsmaatregelen in Griekenland lijken hun vruchten af te werpen.

Het Griekse ministerie van financiën meldde maandag dat het begrotingstekort in 2012 is teruggebracht naar 6,6 procent.

In 2011 was dat nog 9,4 procent. Los van de rentekosten over de schuldenberg heeft de Griekse regering zelfs een bescheiden begrotingsoverschot geproduceerd van 434 miljoen euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Wat drijft de olieprijs echt?

US crude olie beweegt al 2 maanden in een opwaartse lijn. Daar zijn verschillende redenen voor te bedenken: er zijn de onrusten in het Midden-Oosten, er is de oplevende Chinese economie met de daarmee gepaard gaande stijgende vraag naar olie en er is de risk-on factor op de markten, ondersteund door de massale liquiditeitsinjecties van de centrale banken.

Maar er zijn 2 recente ontwikkelingen die de olieprijs zouden moeten doen dalen, of ten minste de stijging zou moeten afremmen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Handelaren in Dubai weren Turkse goudbaren

Handelaren in Dubai weren goudbaren die afkomstig zijn van Turkse smelterijen. Het goud wordt namelijk in verband gebracht met de leveringen van gas uit Iran naar Turkije. Turkse afnemers betalen voor het gas met lira, waar Iraanse handelaren goudbaren mee kopen. Die goudstaven worden in Dubai weer verkocht voor euro's en dollars, sterke valuta waar Iran een nijpend tekort aan heeft.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs