EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37691 tot 37695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 3 februari 2013

Wanbeleid van bankiers

Dijsselbloem en co En dan die Dijsselbloem, die liet weten dat de burger wederom zal worden uitgekleed door het wanbeleid van enkele grootgraaiers die nu schuddebuikend op hun vakantieadresje hun flappen aan het tellen zijn. Ook durft Dijsselbloem hardop te zeggen dat we dit geld uiteraard weer terug gaan krijgen… Waar haalt hij het lef vandaan om de intelligentie van ons burgers zo te vernederen! Wederom is de belastingbetaler de pineut. De bailout van SNS Reaal gaat ten koste gaat van bijvoorbeeld gezondsheidzorg of onderwijs. Tevens zullen hardwerkende mensen heel simpel gekort worden op hun pensioen. Want zeg nu zelf, dit geld moet toch ergens vandaan komen en wij burgers kunnen vast nog wel wat procentjes koopkracht missen. Zolang er geen geluid komt vanuit de kant van de burgers ben ik bang dat dit geplunder gewoon door zal gaan.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 3 februari 2013

Is de laatste QE-aktie van de Fed wederom een

Back in June 2011 Zero Hedge broke a very troubling story: virtually all the reserves that had been created as a result of the Fed's QE2, some $600 billion (which two years ago seemed like a lot of money) which was supposed to force banks to create loans and stimulate the US (not European) economy, ended up becoming cash at what the Fed classifies as "foreign-related institutions in the US" (or "foreign banks" as used in this article) on its weekly update of commercial banks operating in the US, or said simply, European banks.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 3 februari 2013

Heeft het IMF iets tegen Argentinië?

BREKEND OPVATTINGEN SCHOKKEND GERUCHTEN LEUK ANDERS...

BREKEND OPVATTINGEN SCHOKKEND GERUCHTEN LEUK ANDERS...

Verschillende groeperingen hebben kritiek op het IMF. Zo beweert men dat het IMF geen problemen heeft met dictators en schendingen van mensenrechten, het arbeidsrecht en milieuwetgeving zolang dit economische voordelen voor het Westen sorteert. Ook wordt beweerd dat het IMF te veel een liberale, open markteconomie voorstaat, waardoor sommige arme landen alleen verder in de schulden worden geholpen. Volgens de econoom Joseph Stiglitz leiden de eisen tot herstructurering die het IMF aan haar leningen verbindt wel tot bestrijding van inflatie, maar is dit beleid slecht voor economische groei en werkgelegenheid.

Lees verder op nieuwslog.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 februari 2013

Belastingparadijs Nederland speelt hoofdrol in de wereld.

Betaalt u eigenlijk wel belasting? Ja? Dan hebt u waarschijnlijk een middeninkomen of minder. En betaalt uw bedrijf belasting? Dan is het zeker geen Multinational. Want hiervoor geldt: hoe machtiger het bedrijf, hoe minder ze bijdragen aan de gemeenschap. En juist ons land speelt in dit spel de hoofdrol: Nederland is het grootste Belastingparadijs ter wereld…. voor Multinationals. Kom in beweging, want Nederland wil deze kwalijke rol enkel maar uitbreiden.

Lees verder op occupyrotterdam.org
Geplaatst op: zaterdag 2 februari 2013

Privatiseren van winst, nationaliseren van verlies

Ik begin het redelijk zat te worden met die banken! En ook met die hele kliek eromheen van adviseurs, vastgoedmagnaten, die ook verantwoordelijk zijn voor deze verliezen. En met de ministers die overal ja-knikkend mee instemmen. En met de instanties die deze hele situatie hadden moeten voorkomen. Een controlerende macht? Bestaat die eigenlijk nog wel?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs