Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 3771 tot 3775
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 7 november 2016

NAVO brengt 300.000 troepen in paraatheid?

Verschillende Britse media melden vandaag dat de NAVO haar troepenmacht in een hogere staat van paraatheid wil brengen. Volgens Adam Thomson, woordvoerder van het trans-Atlantische militaire verbond, worden er voorbereidingen getroffen om een leger van 300.000 man binnen twee maanden te mobiliseren.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 7 november 2016

Infographic: Alles wat u moet weten over olie

Altijd al meer feiten willen weten over onze olie economie? Wie zijn de grootste olieproducerende landen? Waar is de olieprijs het duurst en waar is olie goedkoop? Wat is de wereldwijde productie van olie? Wat zijn de wereldwijde olievoorraden? Wie vebruiken het meest van het zwarte goud en welke oliebedrijven zijn het grootst? In deze onderstaande en zeer uitgebreide infographic alles wat u moet weten over olie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 7 november 2016

OPEC nog altijd achter akkoord Algiers – media

(ABM FN-Dow Jones) De OPEC heeft zich gecommitteerd aan het in de Algerijnse hoofdstad Algiers gesloten akkoord. Dit zei secretaris-generaal Mohammed Barkindo van het oliekartel maandag voor de camera van persbureau Bloomberg.

“We blijven gecommitteerd aan het akkoord”, aldus Barkindo, toevoegend ook achter de uitvoering van de plannen te staan.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: maandag 7 november 2016

Nieuwe woningmarktbubbel met nieuwe risico’s door opkomst buy-to-let

De Nederlandse woningmarkt wordt overspoeld door een nieuwe groep marktdeelnemers die uitsluitend woningen kopen om weer te verhuren, de zogenaamde buy-to-let. Woningmarktexpert Maartje Martens analyseert deze ontwikkeling en komt tot de conclusie dat die niet zonder gevaren is. Hoewel er geen harde data zijn over de opkomst van buy-to-let moeten beleidsmakers deze ontwikkeling niet veronachtzamen omdat het in potentie onevenwichtigheden op de woningmarkt niet oplost maar kan versterken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 7 november 2016

Nederlands ruimtevaartproject Mars One naar beurs Frankfurt

Het Nederlandse ruimtevaartproject Mars One krijgt een notering aan de beurs in Frankfurt. 

Dat gebeurt via een zogenoemde reverse take-over van het Zwitserse bedrijf InFin Innovative Finance, dat de aandelen van Mars One Ventures overneemt. InFin betaalt hiervoor in nieuw uit te geven aandelen met een waarde van 87 miljoen euro.