EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
41
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3771 tot 3775
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Twee munten in Frankrijk wanneer Le Pen president wordt?

Zullen de Fransen met twee munteenheden betalen wanneer Marine Le Pen, voorzitter van het extreemrechtse Front National, in mei verkozen wordt tot president van Frankrijk? Het is alvast geweten dat ze geen fan is van de euro en dus pleit ze voor "een nationale munt voor het dagdagelijkse leven", en "een gezamenlijke munteenheid voor regeringen en grote bedrijven".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Waarom wachten op je diploma om aan je carrière te beginnen?

Het vereist mad skills in time management, maar er zijn steeds meer studenten die niet wachten tot ze afgestudeerd zijn vooraleer ze zich op de arbeidsmarkt begeven en dat al tijdens hun studies doen. De ervaring die je al opdoet is goud waard, vinden ze.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Libië: als Italië de boel niet opkuist zullen de Russen het wel doen

De actuele crisis in Libië vormt de grootste bedreiging voor de nationale veiligheid van Italië. Dat schrijft Giampiero Massolo, een topman van de Italiaanse veiligheidsdiensten, in een column voor de Italiaanse krant La Stampa.

Die bedreiging heeft volgens Massolo diverse facetten. Hij verwijst naar de grote stroom illegale vluchtelingen die moet worden afgestopt, terwijl ook de energieveiligheid van Italië moet worden beschermd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Dow Jones passeert mijlpaal van 20.000 punten - ook Bel20 doet het goed

De Dow-Jonesindex van de aandelenbeurs in New York heeft woensdag voor het eerst de grens van 20.000 punten doorbroken. De graadmeter haalde de mijlpaal direct bij de opening, nadat de stand van 20.000 punten de afgelopen weken steeds net een stapje te ver was gebleken. De Bel20 profiteerde mee.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Donald Trump is officieel de rijkste president uit de geschiedenis van de Verenigde Staten

Op 20 januari 2017 werd Donald J. Trump ingezworen als 45e president van de Verenigde Staten. Hoewel het onduidelijk is hoe rijk Donald Trump écht is, is hij met voorsprong de rijkste president die de Verenigde Staten ooit heeft gekend.

Als miljardair stoot Trump George Washington, Amerika’s eerste president, van de troon. Vorig jaar in juli publiceerde de vastgoedmagnaat nog een document waaruit blijkt dat Trump’s netto vermogen rond $8,7 miljard ligt. Volgens zakenblad Forbes is Donald J. Trump ‘maar’ $3,7 miljard waard. Maar het blijft gissen hoe rijk Donald Trump echt is.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs