EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37701 tot 37705
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Italië en Spanje lenen weer iets goedkoper

Italië en Spanje zijn er in geslaagd om tegen een lagere rente geld binnen te halen op de obligatiemarkt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Vragen en antwoorden woningmarkt en hypotheken

Het ministerie van Financiën heeft op 10 december een document gepubliceerd met antwoorden op een 26-tal vragen omtrent de woningmarkt en het kopen van een eigen woning. Deze brochure biedt onder andere informatie over overgangsrecht (renteaftrek en KEW), nieuwe hypotheken, restschulden en het loan-to-value ratio.

Lees verder op taxence.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Nederlanders in top EU-welvaart

Nederlanders horen bij de meest welvarende burgers van de Europese Unie. Dat blijkt uit cijfers die Europees statistiekbureau Eurostat donderdag publiceerde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Goudproductie Zuid Afrika in oktober 46% lager door stakingen

De goudproductie van Zuid-Afrika kwam in oktober 46% lager uit dan normaal als gevolg van een stakingsgolf die door het land ging. De stakingen legden de productie in de grootste goudmijnen stil, maar ook de productie van andere metalen viel door de onregelmatigheden lager uit dan normaal. Er werd bijvoorbeeld 23% minder ijzererts en 19% minder chroom uit de mijnen gehaald als gevolg van de stakingen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Zwitserse centrale bank handhaaft bovengrens voor frank

De Zwitserse centrale bank blijft onbeperkt buitenlandse valuta opkopen om de frank niet teveel te laten stijgen ten opzichte van de euro. De centrale bank handhaaft momenteel een minimale wisselkoers van CHF1,20 voor elke euro.

De Zwitserse centrale bank verklaarde donderdagochtend dat het die "minimale wisselkoers met de grootst mogelijke vastberadenheid zal handhaven."

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs