Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 37706 tot 37710
Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

10 vragen aan Ad Broere

Ad Broere, econoom met een duidelijke eigen visie, hebben we ook 10 vragen voorgelegd aan de vooravond van het uitkomen van zijn nieuwe boek:

Veel vragen in dit interview gaan over de economie in het algemeen, maar hij krijgt ook een aantal vragen over goud voorgelegd:

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

AEX opent hoger

De beurs in Amsterdam is donderdag hoger geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met winsten. De stemming werd gesteund door positief nieuws uit China, waar de industrie voor het eerst in ruim 1 jaar tijd weer groei liet zien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Justin Smirk voorziet forse prijsstijgingen bij de industriële grondstoffen

Zijn naam is Justin Smirk, hij werkt voor Westpac Banking Corp. in Sydney en geldt als één van de beste voorspellers van de evolutie van de grondstoffenprijzen in de wereld. Hij kwam 2 kwartalen op rij als beste voor de dag bij een Bloomberg-onderzoek van 25 specialisten.

Smirk is zeer positief voor de industriële metalen, hij verwacht dat de prijzen tot het midden van volgend jaar sterk zullen stijgen onder druk van een aantrekkende economie in China. Die heeft volgens Smirk het ergste achter de rug en staat aan de vooravond van een nieuwe boomperiode.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Renault: 1300 man nodig voor Spanje

Jawel, het komt nog eens voor dat er banen bij komen...

Renault gaat na een nieuw akkoord met de vakbonden op zoek naar 1.300 nieuwe werknemers voor zijn vier Spaanse fabrieken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Nikkei-index op hoogste niveau in half jaar

Op de beurs van Tokio is de Nikkei-index 1,56 procent hoger geëindigd tot het hoogste niveau in meer dan zes maanden tijd. Reden is de dalende koers van de yen.