EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37741 tot 37745
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Hollande: 2013 wordt zwaar jaar

Het komende jaar wordt zwaar voor Frankrijk. Dat zegt François Hollande, de president van de op een na grootste economie van Europa, vrijdag.

Het komende jaar wordt zwaar voor Frankrijk. Dat zegt François Hollande, de president van de op een na grootste economie van Europa, vrijdag.

Hollande verwacht dat de economie in de eerste zes maanden van het jaar niet tot nauwelijks zal groeien. Ook de werkloosheid, die zich op het hoogste niveau in 14 jaar bevindt, zal het hele jaar blijven toenemen. ,,Er is geen recessie, niet in Frankrijk. Maar het wordt moeilijk''.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

AEX stijgt meer dan gemiddelde van laatste 25 jaar

Met een koersrendement voor de AEX-index van 10% ligt dit boven het gemiddelde van de laatste 25 jaar.

Inclusief dividendrendement ligt het rendement voor aandelenbeleggers zelfs rond de 14%, aldus BinckBank. Ook bedrijfsobligaties hebben het goed gedaan met koerswinsten tussen 10 en 20%. Daar komt nog ongeveer 5% couponrente bij.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Huizenprijzen bijna 7 procent gedaald

De prijsdaling was afgelopen maand minder groot dan in de 4 voorafgaande maanden. Ten opzichte van voor de crisis in augustus 2008, toen de huizenprijzen een piek bereikten, bedraagt de prijsdaling ruim 16 procent.

De huizenprijzen liggen al een aantal maanden op het niveau van begin 2004.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Vijftien procent minder autoinschrijvingen in 2013

Federauto, de Belgische confederatie van de autohandel en -reparatie, voorziet in 2013 15 procent minder inschrijvingen van wagens. Dat cijfer zou zo gelijkaardig zijn aan de daling die voor heel 2012 verwacht wordt. Dat meldt Federauto vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Arme Grieken...

Een Duitse psychotherapeut, gespecialiseerd in de behandeling van post-traumatische stress, reist af naar Griekenland. Wat hij daar ziet, overtreft zijn ergste vermoedens. Door de crisis is de verzorgingsstaat verwoest en staat de maatschappij op springen. Fragmenten.

Lees verder op presseurop.eu

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs