EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37741 tot 37745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Jim Rogers in Tegenlicht 2013

2013 moet het jaar van de grote verandering worden. Het jaar van de nieuwe gedachten en vergezichten. Grote, nieuwe denkers en doeners geven hun visie op de toekomst.

Toch is Jim Rogers niet positief over de komende jaren, zoals u in de onderstaande intro-reportage voor Tegenlicht in 2013 kan zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Wall Street eindigt op hoogste peil in vijf jaar

Goede bedrijfsresultaten hebben de beurs van New York vandaag verder de hoogte ingejaagd. De Dow Jones-index ging 0,46 procent hoger tot 13.712,13 punten, het hoogste peil sinds 10 december 2007.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Goud en de 2000 dollar utopie

Analisten spreken al hele lange tijd over het feit dat goud door de 2000 dollar grens heen zou gaan. Eerder werd voorspelt dat goud weleens begin 2013 over de magische grens heen zou kunnen stappen, echter is wel gebleken dat de goudprijs nog lang niet klaar is deze stap. In plaats van naar boven ging de prijs van goud de afgelopen weken naar beneden, en is pas in januari 2013 weer langzaam beginnen op te krabbelen. Of de goudprijs binnen afzienbare tijd weer richting de 2000 dollar zal gaan is nog maar de vraag, aangezien eerst een aantal belangrijke grenzen moeten worden overwonnen.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

De routebeschrijving voor $25000 goud

Robert Fitzwilson legt aan de hand van onderstaande grafiek uit hoe goud extreem ondergewaardeerd ten opzichte van de monetaire basis van de dollar. De grafiek berekent de monetaire basis van de dollar (in miljarden dollars) min de waarde van het goud (in dollar per ounce).

Het is een andere manier om de verhoudingen in perspectief te plaatsen. Het geeft een duidelijk beeld hoe overgewaardeerd goud was late jaren ‘ 70 en hoe ondergewaardeerd goud momenteel is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Doug Casey: “US moet kort en goed bankroet worden verklaard”

De charade rond het Amerikaans schuldenplafond is weer begonnen. In een notendop samengevat komt het probleem er op neer dat het maximumplafond van 16.400 miljard dollar aan uitstaande schulden op relatief korte termijn moet worden opgetrokken.

Gebeurt dat niet, dan wordt ergens tussen midden-februari en einde maart dat plafond bereikt. Wettelijk mag het niet worden overschreden, zodat de US geen obligaties meer zouden kunnen uitgeven. Het publieke leven zou dan bij wijze van spreken stilvallen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs