EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37771 tot 37775
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Kijk hier hoe het belang van Europa en de VS in de globale economie tegen 2050 marginaliseert

Binnen een twintigtal jaar zal de hoofdzakelijke arme bevolking van de wereld zich in grote mate bij een nieuwe globale middenklasse voegen. Volgens het Global Trends 2030 rapport van het European Union Institute for Security Studies zal deze middenklasse tussen nu en 2030 aanzwellen van 2 tot 4,9 miljard mensen.

Dat wordt nu bevestigd door een rapport van de Amerikaanse National Intelligence Council (NIC) over de belangrijkste trendveranderingen in de wereld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Wall Street sluit hoger na optimisme over begroting

De beurs van New York is vandaag hoger afgesloten. Aanleiding zijn het optimisme over de goede afloop van de begrotingsonderhandelingen in de Verenigde Staten en de goede resultaten van onder meer Apple. De Dow Jones won 0,60 procent, terwijl de Nasdaq 1,18 procent in het groen eindigde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Gematigd optimisme op Wall Street

De Amerikaanse aandelenbeurzen boekten dinsdag lichte winsten. Sterke technologiefondsen en de hoop op een oplossing van het Amerikaanse begrotingsprobleem stuwden de koersen. De blik van beleggers was ook gericht op de Amerikaanse centrale bank, die dinsdag begon aan een tweedaagse beleidsvergadering. Verwacht wordt dat er woensdag een nieuw programma voor de aankoop van obligaties wordt aangekondigd.

Ruim een half uur voor het slot noteerde de Dow-Jonesindex 0,5 procent hoger op 13234 punten. De S&P 500 klom eveneens 0,5 procent tot 1425 punten, dicht bij het hoogste punt sinds oktober. Technologie-index Nasdaq kreeg er 1 procent bij.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

PSA Peugeot Citroën schrapt 1.500 extra banen

De Franse autobouwer PSA Peugeot Citroën gaat tegen midden 2014 1.500 werknemers ontslaan bovenop de in juli aangekondigde 8.000 banen die verloren gaan. Dat hebben de vakbonden vandaag meegedeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

'Groot-Brittannië staat er slechter voor dan de eurozone'

De Britten hebben een eigen centrale bank en daarmee meer vrijheid in het monetaire beleid. Sommigen zeggen dat die vrijheid de oplossing kan bieden voor zwakkere eurolanden. Toch staat de Britse economie er minstens zo slecht voor als die van veel Europese landen. Is het soepele monetaire beleid dan toch geen oplossing voor de economische problemen van vandaag de dag?

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs