EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37776 tot 37780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Fitch waarschuwt voor uiteenspatten obligatiebubbel

Kredietbeoordelaar Fitch waarschuwt voor het barsten van de obligatiebubbel. Sinds het begin van de crisis zochten veel beleggers veiligheid in bedrijfsobligaties en staatsobligaties, waardoor er steeds meer geld betaald wordt voor deze schuldpapieren. Fitch wijst op het risico van een stijgende rente, waardoor de obligatiekoers in elkaar zullen klappen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Prijzen goud en zilver onderuit na opening COMEX

De prijzen van goud en zilver zijn in de afgelopen twee weken behoorlijk onderuit gegaan. Vandaag is er weer een verkoopgolf in gang gezet, vlak na de opening van de handel op de COMEX. Op het moment van schrijven is de daling nog bezig en staan de prijzen van goud en zilver respectievelijk 1,22% en 3,46% lager. Een directe verklaring voor de koersdaling van vandaag hebben we nog niet gevonden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Column Kees de Kort | Vertrouwen is mooi, maar het draait om besteden

De verkopen van vrachtwagens in Europa zijn fors gedaald. Dat zegt veel meer dan een vertrouwenscijfer, zegt BNR's Kees de Kort.

"Er worden wel eens vertrouwensenquêtes gehouden waarin mensen wordt gevraagd: hoe kijk je tegen de toekomst aan? En dan zeggen ze: ja, we hebben er wel vertrouwen in, we denken dat het binnenkort beter gaat. Dat vind ik allemaal fantastisch, maar in de economie draait het om bestedingen. Wat wordt er besteed, en dan zie je op een gegeven moment die wel vertrouwen in de toekomst hebben, maar die kopen geen nieuwe vrachtauto's meer. Kortom: vertrouwen is mooi, maar

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Chinese goudaankopen moeten Yuan ondersteunen

In een opmerkelijk bericht liet een Chinese diplomaat zich ontvallen dat China goud aankoopt met het specifieke doel om de munteenheid te ondersteunen.

In een opmerkelijk bericht liet een Chinese diplomaat zich ontvallen dat China goud aankoopt met het specifieke doel om de munteenheid te ondersteunen.

De money manager van Leeb Capital Management beweert gesproken te hebben met een niet nader geïdentificeerde Chinese diplomaat over verdachte koersbewegingen en manipulatie van de goudmarkt, op 18 december. Op die dag is $3.5 miljard aan papiergeld gebruikt door de Comex-banken om de goudprijs te drukken.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Jongeren hard geraakt door werkloosheid

De werkloosheid onder jongeren loopt fors op. Het aantal ww-uitkeringen aan jongeren onder de 25 stijgt in een jaar tijd met 63%.

Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Het ziet er naar uit dat jongeren hard worden geraakt door de crisis. Bij mensen boven de 25 stegen in het jaar tot november de werkloosheidsuitkeringen ook, maar aanzienlijk minder hard. In de leeftijd 25-35 stegen de ww-uitkeringen met 36%, bij 35-45 met 23%, bij 45-55 met 20% en bij 55-plussers met 21%.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs