Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 37781 tot 37785
Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 19 november 2012

'Vernietiging dreigt voor Griekse handel'

De handelssector in Griekenland wordt bedreigd met totale vernietiging. Nu al is de werkgelegenheid op het laagste niveau sinds 14 jaar en het ergste moet nog komen. Dat zei de voorzitter van een van de belangrijkste Kamers van Koophandel in Griekenland.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 19 november 2012

Percentage slechte leningen in Spanje opgelopen tot 10,71%

Spaanse kredietverstrekkers zagen het aantal slechte leningen in de portefeuille in de maand september opnieuw toenemen tot een record van 10,71%. Slechte leningen zijn leningen die waarschijnlijk niet volledig zullen worden afbetaald en waarop vroeg of laat waarschijnlijk afgeschreven moet worden. Het percentage slechte leningen in de boeken van Spaanse banken is sinds het barsten van de vastgoedbubbel razendsnel opgelopen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 19 november 2012

Kwartaalbericht woningmarkt: Prijzen gaan 7% omlaag in 2013

De Rabobank heeft deze week haar nieuwste kwartaalbericht over de Nederlandse woningmarkt vrijgegeven. Het rapport bevat tal van interessante grafieken over de problematische vastgoedmarkt. Door een toenemend aanbod van woningen en een dalende vraag moet de prijs wel zakken. Dat proces gaat steeds sneller, want dit jaar ziet de Rabobank een daling van 6% en voor volgend jaar houdt de bank rekening met een prijsdaling van nog eens 7%.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 19 november 2012

'Wall Street opent hoger'

De aandelenbeurzen op Wall Street stevenen af op een hogere opening. Beleggers zijn optimistisch dat de onderhandelingen tussen Democraten en Republikeinen over de zogeheten fiscal cliff succesvol zullen verlopen. Verscheidene betrokkenen lieten zich hoopvol over de gesprekken uit.

Beleggers wachten verder ook op een cijfer over de verkoop van bestaande woningen dat kort na de opening van de handel bekend wordt gemaakt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 19 november 2012

Spanje wil 6 tot 8 miljard ophalen

Spanje wil deze week tussen de 6 en 8 miljard euro ophalen met twee veilingen van staatspapier. Dat werd maandag bekendgemaakt.