EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37796 tot 37800
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Japanse premier wil stimuleringsprogramma van ¥10 biljoen

De nieuwe Japanse premier Shinzo Abe heeft een nieuw stimuleringsprogramma van ¥10 biljoen aangekondigd, dat volgens hem nodig is om de economie uit het slop te trekken. De overheid zou dit bedrag (omgerekend bijna €90 miljard) volgens de premier vooral moeten investeren in infrastructuur. Met dit stimuleringsprogramma overschrijdt de premier het uitgavenplafond dat door zijn voorganger Noda in het leven werd geroepen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Obama zal belastingplan Republikeinen tegenhouden

De Amerikaanse president Barack Obama zal het laatste voorstel van de Republikeinen voor de aanpak van de overheidsfinanciën tegenhouden met een veto. Dat heeft een woordvoerder van het Witte Huis woensdag laten weten. Volgens Obama is het plan slecht voor de middenklasse.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Staking verlamt openbare leven in Griekenland

Het openbare leven in Griekenland kwam vandaag voor een deel stil te liggen nadat ambtenaren waren begonnen met een 24 urenstaking tegen de bezuinigingsplannen van de regering.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Wall Street begint vlak

In New York zijn de Amerikaanse beurzen woensdag overwegend vlak begonnen. Beleggers lijken wat gas terug te nemen na de koerswinsten in de afgelopen 2 dagen.

De Dow-Jonesindex noteerde na enige minuten handelen onveranderd op 13.348 punten. De brede S&P 500 bleef ongewijzigd op 1447 punten en technologiebeurs Nasdaq steeg 0,2 procent tot 3059 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Gemiddelde koopsom woning daalt in 2012 met 5,5%

Nederlandse huizenkopers hebben in 2012 gemiddeld 227.500 euro betaald voor hun woning: 5,5% minder dan vorig jaar. De verschillen per provincie zijn nog altijd erg groot.

Lees verder op rtl.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs