Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 3781 tot 3785
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

India: Modi haalt 80% cash uit omloop

De regering van India is compleet gek geworden. Premier Modi kondigde gisteren aan dat de bevolking 72 uur heeft om bankbiljetten van 500 en 1000 roepie uit te geven. Daarna kan dat enkel nog bij de bank.

Het is opnieuw het oude verhaal: bankbiljetten met een hoge waarde zouden vooral gebruikt worden door criminelen, terroristen en om belastingen te ontduiken.

Het probleem met deze redenering is dat een biljet van 1000 roepie nog geen 14 euro waard is! Veel kunnen echte criminelen daar dus niet mee aanvangen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Farma en banken presteren uitstekend dankzij Trump

Waar de Europese beurzen deze ochtend nog dieprood koersten wegens de onverwachte overwinning van Donald Trump gingen ze uiteindelijk naar de groene cijfers. Twee sectoren deden het uitzonderlijk goed, hier én aan de overkant van de oceaan, namelijk de farma en de banken. De eersten halen opgelucht adem nu het niet Clinton wordt…

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Goud verspeelt winst na overwinning Trump

De goudprijs steeg vanoachtend $67 per troy ounce nadat Doland Trump de verkiezingen leek te gaan winnen. Vervolgens draaide de.......

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

8 intelligente bedenkingen bij de overwinning van Donald Trump

1. ‘Op 9 november 1989 viel de Muur van Berlijn en daarmee het verdrukkende en totalitaire communisme. Vandaag 9 november 2016 valt een tweede muur, gesloopt door eenzelfde volkswoede, die hongerig is naar vrijheid. Die muur is die van de ‘Verboden stad van Washington’ die de globalistische elites beschermt.

Tot het allerlaatste ogenblik heeft dit gesloten en moraliserende universum de rangen gesloten door de media, de financiële wereld, en de showbizzwereld samen te brengen, zonder degenen te vergeten die dachten ons de les te moeten spellen over ‘respect voor de anderen’, maar niet konden nalaten de ‘deplorables’ te beledigen.

Dit indrukwekkend machtsblok – dat ook in Europa zijn klonen telt – is nu overwonnen door de democratische beweging die Trump heeft weten op te wekken en te mobiliseren.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Chinese miljonairspopulatie groeit met ruim 10 procent per jaar

In China is één op duizend inwoners een multimiljonair. Dat staat in een rapport van het bureau Hurun op basis van cijfers van het Chinese National Bureau of Statistics. In totaal telde het land in mei van dit jaar 1,34 miljoen multimiljonairs.

Dat betekende een stijging met 10,7 procent tegenover vorig jaar. De grootste concentratie multimiljonairs is terug te vinden in de provincie Guangdong, die Peking heeft ingehaald. In Guangdong konden in totaal 240.000 multimiljonairs worden geteld.