EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3781 tot 3785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Uitgaven overheid gestegen met 60 miljard euro in 10 jaar!

De Federale Regering wil zich ‘niet kapot bezuinigen’. Berekeningen leren dat de uitgaven van de Belgische staat in 10 jaar tijd zijn gegroeid met maar liefst 60 miljard. De uitgaven swingen dus de pan uit. Hoezo er kan niet meer drastisch worden bespaard? Een overzicht!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Nieuwe concurrentie voor Tesla (gebouwd door ex-medewerkers van Elon Musk)

Krijgt Tesla binnenkort een koekje van eigen deeg? De voormalige hoofdingenieur die het Model S van Tesla heeft ontworpen, Peter Rawlinson, introduceerde recent het eerste prototype van zijn eigen bedrijf Lucid Motors. Rawlinson werkt aan deze elektrische auto samen met Eric Bach, voormalig directeur ingenieurs bij Tesla.

Het mag niet verbazen dat het eerste prototype van Lucid Motors, de Lucid Air, veel lijkt op de Model S van Tesla. Een basisversie van deze meer luxueuze auto zou ‘slechts’ $52.500 kosten. Naarmate er meer opties bijkomen, kan dit oplopen tot $100.000. Lucid Motors kan best een interessante uitdager worden voor Tesla. De auto ziet eruit als een verbeterde versie van de Model S.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Arno Wellens: Zet uw geld om in goud

Volgens Arno Wellens, auteur van het boek Het Euro Evangelie, doen mensen er verstandig aan een deel van hun vermogen van de bank te halen en goud te kopen. Hij ziet de toekomst voor de Europese muntunie somber in, omdat volgens hem het gevoel van solidariteit ontbreekt om de euro in stand te houden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Duitsland verdedigt handelsoverschot

Zypries verklaarde dat de Duitse overheid maar een beperkte invloed heeft op het handelsoverschot dat vorig jaar een record van maar liefst 252 miljard euro bereikte.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Het Goed Nieuws Virus

Nieuwe cijfers over de Nederlandse economie doen vermoeden dat het allemaal nog veel beter gaat. Maar BNR-macro-econoom Kees de Kort bekijkt dit 'Goed Nieuws Virus' met argusogen.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs