EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37806 tot 37810 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Grimsson: ‘Gordon Brown zal nooit worden vergeten in IJsland’

Op het World Economic Forum in Davos gaf de IJslandse president Olafur Ragnar Grimsson de Britse oud premier Gordon Brown een opmerkelijke verbale uithaal. In een interview met Sky News gaf Grimsson aan dat zijn land de behandeling van de Britse premier “nooit zal vergeten” gedurende de financiële crisis die het land in 2007 trof.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Duitsland pakt jeugdwerkloosheid op efficiëntste manier aan

Duitsland, Denemarken en Nederland kunnen voor andere landen een inspiratiebron zijn om de werkloosheid bij jongeren te bestrijden. Datr is de conclusie van een rapport van de Britse Work Foundation. Opgemerkt wordt dat de meeste Europese landen met een toenemende jeugdwerkloosheid worden geconfronteerd, maar dat Duitsland, Denemarken en Nederland een status-quo of zelfs een daling hebben kunnen bewerkstelligen. Er wordt echter wel gewaarschuwd dat maatregelen en initiatieven niet zonder meer naar een ander land kunnen worden overgeheveld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Wim Duisenberg speech over het belang van de euro (2002)

De euro is er gekomen met een bepaald doel: het versterken van de Europese integratie. De gedachte achter de gemeenschappelijke munt is meer samenwerking en verbondenheid in Europa. Niet alleen in economisch opzicht is de euro relevant, maar ook in sociaal en politiek verband. Een vertaling van deze belangrijke speech van Duisenberg uit 2002!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Meest Miserabele Land ter Wereld: Spanje

A quick ranking of the world's most "miserable" countries, based on the conventional measure of the Misery Index which is simply the Unemployment Rate plus Inflation, shows just why most people in Spain are, well, less than happy (and Spain is damn lucky there is no subset of the Misery index for just those aged 25 and under as we would certainly need a bigger chart). As the chart below shows, the Spanish "misery" is now the greatest in the world, at some 30%, and is worse than South Africa, Greece, Venezuela, Argentina and Egypt.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

“Valutaoorlogen nog lang niet voorbij”

De ‘currency wars’ zijn in de afgelopen weken volop opgelaaid, ondanks waarschuwingen dat een opbod op de valutamarkten de problemen alleen maar erger zal maken. Michael Plavnik, hoofd short term interest rate trading bij Citigroup, krijgt er een slecht gevoel van.

Hij verwacht dat sommige landen kost wat kost zullen proberen om de koers van de eigen valuta te laten dalen, kwestie van een concurrentieel voordeel te krijgen op de exportmarkten. Het spreekt vanzelf dat er in deze valutaoorlog niet alleen winnaars kunnen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs